moneyfesteren - Sofiana.nl
44-daagse

Manifesteer met je zielsverlangen

Manifesteer (met)
je Zielsverlangen

en 'moneyfesteer' een leven in overvloed

Her-inner wie je werkelijk bent en waarom je hier bent.
Ontdek jouw Zielsverlangen.
En ga DAT leven, want dat leidt je naar een overvloed aan klinkende knaken, flapperende flappen en vallende kwartjes!

 

Ga eindelijk doen waarvoor je hier op Aarde bent.

Stap in jouw grootse Creatiekracht en omarm jouw intuïtieve wijsheid.

Nooit meer stressen, zorgen maken en hard werken. Eindelijk Zijn.

Wanneer is de 44-daagse het programma voor jou?

 • Je bent een dappere, eigenwijze en gevoelige ziel met een knapzak VOL dromen, grootse verlangens en toffe (onontdekte) talenten.
 • Je ervaart een diep verlangen naar ultieme vrijheid, naar zingeving, naar leven zoals je je écht diep vanbinnen voelt, zonder dat er ooit iets ‘moet’.
 • Je voelt haarfijn aan dat er ‘iets’ niet klopt aan de manier waarop we nu leven en vraagt je regelmatig af ‘is dit het nou?’ Je voelt een vurig verlangen naar échte wezenlijke vrijheid. 
 • Je bent een kei in jezelf aanpassen, kleiner maken en ‘maar gewoon doen’, terwijl je ondertussen haarfijn aan voelt dat dit niet is waar je gelukkig van wordt.
 • Je voelt je altijd al anders dan anderen en ervaart diep vanbinnen een grote urge om los te breken van ‘het plaatje’ en het totaal anders te doen dan de norm en wat jou geleerd is.
 • Ook al laat je het niet altijd zien, je bent eigenwijs, hebt een eigen mening en je wilt niet langer achter de massa aanlopen. Je bent eraan toe om dingen op JOUW manier te gaan doen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.
 • Je verlangt naar een simpeler, liefdevoller en zingevend bestaan in overvloed en ultieme gezondheid zonder regels, hard werken, voorwaarden en in de pas lopen.
 • Je hebt het gevoel dat je veel gelukkiger, ontspannen, vrijer en véél meer jezelf kan en mag zijn.
 • Je durft het bijna niet toe te geven,  maar stiekem voel je dat jij hier een rol in hebt, om Licht, Liefde en speelsheid terug te brengen op Aarde. Je weet dat het nodig is om te her-inneren en écht radicaal je intuïtie te gaan volgen zodat jij dit kunt delen met anderen en de wereld om je heen.

Maar…dat gestress over geld houdt je tegen.

 • Je wilt zo graag vertrouwen op overvloed, maar bent bang dat het niet voor jou is weggelegd. Je schijt driehonderddrieëndertig kleuren bij het idee van vol overgave je Zielsmissie gaan leven en bent als de dood dat je nooit genoeg geld zult hebben als je alleen maar gaat doen waar je écht blij van wordt.
 • Je hebt het gevoel dat jouw belemmerende overtuigingen zó sterk en zó groot zijn dat ze nooit echt zullen verdwijnen en dat je nooit echt vrij en blij je Zielsverlangen kunt gaan leven.
 • Je laat jouw humeur en eigen-Waarde bepalen door het getal op je bankrekening, de rekeningen die binnen komen, je werk waar je eigenlijk niet gelukkig van wordt en piekeren over de toekomst.
 • Je vraagt je af of jouw vrije droomleven ooit écht zal komen, of dat dit een ‘too good to be true’ sprookjesverhaal is. Je hoofd zit vol bezwaren en overtuigingen die bevestigen wat je geleerd hebt over geld, namelijk dat er nooit genoeg is voor iedereen en dat je altijd hard zal moeten werken, moet wedijveren en nooit echt kan ontspannen.
 • Je verlangt naar vrijheid, maar komt niet los van de ein-de-lo-ze lijst in je hoofd van ‘ja-maars’ en ‘wat-alsen’, waardoor je niet verder komt en geen stappen zet richting jouw droomleven.
 • Je vindt het idee van de law of attraction en je Zielsmissie leven super interessant, maar bent bang dat het niet voor jou zal werken of dat je alles zult verliezen wat je lief is. Of je wilt het wel proberen, maar vindt dat je dan éérst nog even wat moet sparen of een andere baan/ relatie/ huis/ whatever excuse moet hebben vóórdat je dit kunt gaan doen. Waardoor je vast blijft zitten in je hoofd en de neverending vicieuze schuld-schaarste cirkel.
 • Oftewel: je vindt het super lastig om de controle rondom geld, inkomen, werk en business écht los te laten en op je intuïtie en het Universum te vertrouwen, waardoor je jezelf weerhoudt van het overvloedige leven van je dromen.

In de 44-daagse help ik je om al die patronen, onzekerheid en illusies over geld & overvloed te doorbreken, zodat jij moeiteloos kunt moneyfesteren met je Zielsverlangen.
En zodat je eindelijk ELKE DAG vallende kwartjes manifesteert (en dan bedoel ik dus véél meer dan alleen in je portemonnee ;-)!).

Ben jij bereid om te kiezen voor vertrouwen en...

...alles te vergeten wat je dacht dat waar was over hoe de fysieke werkelijkheid (waaronder geld en materiële zaken) gecreëerd wordt?
...voorgoed los te laten 'hoe het hoort', wat anderen zeggen, doen of van je verwachten zodat je eindelijk weer kunt voelen wat JIJ eigenlijk wilt?
...een nieuwe werkelijkheid te omarmen waarin je Zielsmissie LEVEN moeiteloos overvloed oplevert?
...voor eens en altijd de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk en (financiële) vrijheid, omdat je weet dat JIJ de enige bent die dit bepaalt?!
...je bewustzijn te verruimen en je kijk op het leven en jouw rol hierin voorgoed te veranderen?
...vanaf vandaag HELL NO te zeggen tegen schaarste, schuld en keihard werken, oftewel: angst en ego?
...vanaf vandaag HEAVEN YEAH te zeggen tegen je Zielsmissie leven & moeiteloos manifesteren?

Wat levert deze training je op?

Vertrouw er maar op dat je wordt geleid.

Ervaringen van anderen...

Ik voel me meer verbonden, vol vertrouwen en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Ik ben niet langer alleen. Op een onwijs praktische manier heeft Annika mij geleerd bij mezelf terug te komen en te blijven. Alles kan vanuit rust, vertrouwen en plezier. Er is zoveel overvloed in mijn leven gekomen, in alle vormen die je maar kunt bedenken. Manifesteren is alles behalve spiri-wiri en ik raad iedereen aan de sprong te wagen en zo'n prachtig online programma bij Annika te volgen. Als je het voelt, doe het. Het klopt.
De rest komt vanzelf.
Shirley
Ik heb door Annika's training echt een heleboel gemanifesteerd. Ineens een traktatie op een duur etentje, een meevaller bij de zorgverzekering waardoor ik geld terug kreeg. Maar ook een toffe camping plek waar ik per toeval bij uitkwam met prachtig uitzicht, bepaalde positieve contacten met vriendinnen. En nog veel meer!
Suus
Ik voel me vrijer, ik ben meer op mijn gevoel afgegaan in het maken van keuzes, meer gedacht heb ik er zin in? Voelt het nu goed? Ja of nee? En mijn hoofd vaker stil laten zijn. Ik ben dingen gaan doen die ik eigenlijk al langere tijd wilde doen, maar waarvan mijn hoofd zei, dat kan niet, dat hoort niet, dat is raar...Het is een echte eye-opener. Ook al denk je, ik weet het allemaal wel, door het zelf te doen en te ervaren komt het het beste binnen.
Ellen
Sinds ik de course bij Annika volg heb ik meer een gevoel van ontspanning en vrijheid en vrolijkheid. Ik doe dingen steeds meer uit een gevoel van flow in plaats van forceren en moeten. Heel vaak ga ik naar de cursus terug en voel me instant bevrijd en nieuwsgierig naar het leven! Ik ervaar veel meer ontspanning!
Emma

Het grote her-inneren is begonnen...

En daarmee het grote WONDEREN manifesteren!
Dit kun je verwachten:

Om te beginnen: Manifesteren = a piece of cake

In de online training 'Manifesteren = a piece of cake!' leer je in een serie video's en opdrachten hoe simpel manifesteren werkelijk is. Het is net zo simpel als het bakken van een taart! En jij hoeft alleen het recept op te volgen... Dat is de mindset die je jezelf eigen wilt maken om jouw leven in overvloed te creëren. Deze training biedt in een paar video's alles wat je moet weten over manifesteren, kwantumfysica en bewustzijn.
In deze online training leer je o.a:
- Wat het kwantumveld van oneindige mogelijkheden is en natuurlijk: hoe je hier gebruik van kunt maken (een mini lesje kwantumfysica)!
- Hoe je instant belemmerende overtuigingen over schuld, schaarste en angst shift naar vrije, overvloedige overtuigingen.
- Een spoedcursus Law of Attraction, waardoor je metéén de magnetische wet vóór je kunt laten werken.
- Welke andere universele wetten er zijn náást die wet van aantrekking en hoe deze allemaal op elkaar inwerken. Oftewel: wat het Universum werkelijk is, wie jij werkelijk bent en hoe jij écht kunt creëren wat je maar wilt.
- De verschillende niveaus van bewustzijn die jou helpen te bepalen waarom je niet manifesteert wat je wilt en hoe je dit kunt shiften.
- Hoe je het Universum om hulp kunt vragen, hoe je de antwoorden kunt horen, wat synchroniciteit is en hoe je dit kunt gebruiken.
- Wie jij werkelijk bent & waarom je hier bent en hoe je hier achter komt.
- En natuurlijk, last but not least ontvang je vijf uitgebreide video's over de 5 stappen van het Moeiteloos Manifesteren Model, inclusief tools om hier zelf direct mee aan de slag te gaan.

Deze online training vormt de basis van de 44 dagen (of beter gezegd: de basis van jouw vrije LEVEN en het pad van je Zielsverlangen volgen). Dit is écht de kern van jouw Zielsverlangen op Aarde manifesteren in volledige vrijheid & overvloed.
Vervolgens ga je dit meteen écht LEVEN! Naast deze training ontvang je namelijk 44 dagen lang elke dag (!) een video of audio met concrete opdracht om jouw frequentie te verhogen, je Zielsmissie te gaan leven en moeiteloos te MONEYfesteren. Elke dag voor 44 dagen lang ontvang je dus BOVENOP de manifesteren online training dagelijks toegang tot nieuwe content (ennnn natuurlijk klinkende knaken). In deze 44 dagen volg je uiteraard de 5 stappen van het Moeiteloos Manifesteren Model, zonder dat jij daarover na hoeft te denken. Easy does it!

Start 44-daagse: De basis van MONEYfesteren

De eerste paar dagen ga je aan de slag met de onmisbare basis van een money mindset en een leven in overvloed. Ik deel het 'afstemrecept' voor overvloed wat je 44 dagen lang wilt opvolgen. Dit recept bestaat uit een dagelijkse routine die al helemaal voor je klaar staat. Het enige wat jij hoeft te doen, is hem uit te voeren! Zo leer je o.a. hoe je écht moeiteloos kunt mediteren, hoe affirmaties wél werken en hoe jij je letterlijke en figuurlijke spaarpot vult met overvloed i.p.v. angst. Dit zorgt ervoor dat je manifesteert wat je écht wilt (klinkende knaken en een overvloedig leven en álle andere toffe dingen die je maar kunt bedenken!).

Stap 1: Wat is jouw Zielsverlangen? Oftewel: wat wil je eigenlijk manifesteren?

In deze stap gaan we de diepte in op zoek naar jouw Zielsverlangen/ -missie. Dát is namelijk de weg naar moeiteloos MONEYfesteren, het leven en belopen van jouw ware zielspad hier op Aarde. Door antwoord te geven op THE Million Dollar question, ontdek je waar je jouw Zielsverlangen nog niet leeft en waar je dus iets te doen hebt (en wat dat dan is). Ik leer je om écht voorgoed afscheid te nemen van ego en al zijn verlangens, die je weghouden bij wie je echt bent EN die je weghouden bij het manifesteren van álles wat je maar wilt. Aan het einde van deze stap heb jij je Zielsmissie helder en weet je wat je moet doen om de (financiële) doorbraak te creëren die jij nodig hebt.

Stap 2: Doorbreek belemmerende patronen.

In de dagen die horen bij stap 2 ga je ervaren dat JIJ écht de enige bent die jouw eigen werkelijkheid creëert, EN hoe fijn dat eigenlijk is. Jij bepaalt hoe jouw leven eruit ziet door wat je denkt, voelt en doet. Als je jouw Zielsverlangen op aarde wilt manifesteren, moet je iets anders zeggen, denken en doen dan wat je tot nu toe gedaan hebt. En dat is precies wat je in deze module leert: wat je WEL en NIET meer wilt zeggen, denken & doen om de universele wetten voor je te laten werken. En natuurlijk leer je vooral HOE je dat dan écht doet. Niet door je gedachtes simpelweg om te draaien, ze 'weg te denken' of andere trucjes. Die trucjes ken je nu wel (en Ego prikt daar zo doorheen...), dus dat werkt niet om je écht beter te voelen en te manifesteren. Na deze stap weet je hoe je die belemmerende patronen voorgoed doorbreekt, heb jij een Million Dollar Mindset gecreëerd en weet je hoe je een 'tikkie' kunt sturen aan het Universum.

Stap 3: Afstemmen op overvloed & ultieme rijkdom!

In deze stap leer je met super simpele en doeltreffende opdrachten om jezelf telkens weer op een hogere frequentie te brengen. Je weet wel, die frequentie waar schaarste en schuld überhaupt niet meer kunnen bestaan. Dát is de frequentie waarop je gaat manifesteren wat je wél wilt (immers: je manifesteert altijd, ook als het niet is wat je wilt). Dát is de frequentie van overvloed op alle gebieden, waaronder jouw bankrekening. Jouw gemiddelde frequentie bepaalt of je wel of niet een overvloedig leven manifesteert. Na deze stap zit JIJ voorgoed aan de knoppen van jouw fortuin en kun je creëren wat je maar wilt met jouw bewustzijn.

Stap 4: Het geheim van succesvol manifesteren.

In deze stap ga je leren wat het grootste GEHEIM is van moeiteloos moneyfesteren, namelijk TIJD = GELD. En dat betekent iets héél anders dan je hebt geleerd. Hoe MINDER je doet, hoe MEER je manifesteert! Ik ga je precies leren hoe je écht geduld kunt uitoefenen en erop kunt vertrouwen dat je manifestatie zal komen, ook al zie je dat nog niet in de fysieke werkelijkheid. Je gaat leren hoe je dan dus NIET meer actief iets gaat DOEN en controleren om het probleem op te lossen, maar JUIST dan in de overgave kan stappen. Oftewel: in plaats van na een rekening op de deurmat in paniek nog harder te gaan werken leer je om het zachte, INNERLIJKE werk te doen en ontdek je hoe je met NIETS doen om 'er' te komen juist een essentiële (!) stap zet om te manifesteren wat je wilt.

Stap 5: KATCHINNNNNNNG! Jouw verlangen heeft zich in fysieke vorm gemanifesteerd. De moneyfestaties zijn REAL.

En dat omdat je alleen nog maar bent gaan doen wat je wilt. Bent gaan leven zoals je écht bent. Elke dag weer. Het is écht a piece of cake! In deze stap ga je natuurlijk heerlijk GENIETEN van jouw moneyfestaties, maar ook ga je op zoek naar de volgende klinkende knaak en de volgende stap op het pad van jouw zielsmissie. Want dit was pas het begin. Als je eenmaal aan jouw creatiekracht geproefd hebt, wil je méér. En ook dat mag en kan allemaal! Er liggen nog miljoenen magische verlangens op jou te wachten om gemanifesteerd te worden. In deze stap deel ik de essentiële stap om in de manifestatie-modus te blijven, óók na deze 44-daagse. Je leert waarom 'delen vermenigvuldigen is' en hoe je écht je Zielsmissie blijvend kunt leven. En alles kunt manifesteren wat je daarvoor nodig hebt. Wat dacht je van geld voor die toffe opleiding of reis. Of die droomman, droomauto, droomhuis. Alles wat je maar wilt. Dát is namelijk je geboorterecht. Om alles te hebben, doen en zijn wat je kunt. Om je volledige potentieel te leven. Om te blijven groeien, ontwikkelen, floreren. En alles wat je daarvoor nodig hebt, kun jij creëren. Er is een veld van Oneindige Overvloed waar je onbeperkt gebruik van kunt maken en dat wéét je nu. Na afsluiting van deze stap weet je 100% zeker dat manifesteren werkt en écht a piece of cake is. Niet alleen omdat ik het zeg, of omdat het een natuurwet is (klein detail), maar omdat jij de bewijzen ervoor hebt gezien in je eigen leven. Omdat je het lééft. Laat die kwartjes maar vallen!

Tell me more!

Manifesteren =
a piece of cake!

In de online basistraining + de 44 dagen leer ja ALLES over manifesteren + hoe je dit zelf doet om moeiteloos een leven in overvloed te creëren met je Zielsverlangen.

Moeiteloze verandering

Je Zielsverlangen leven heeft NIETS te maken met kracht of discipline. Je leert wat je moet doen, maar vooral moet laten voor die klinkende knaken.

Law of attraction, zo werkt ie wél!

De 44-daagse is zo ontworpen dat het niet fout kan gaan! Als je de stappen opvolgt, ga je manifesteren. Punt. Zo makkelijk en ontspannen was het nog nooit!

Vallende kwartjes!

Je leert first hand hoe je net als ik met het moeiteloos manifesteren model© klinkende knaken manifesteert door jezelf te zijn. Terwijl je alles mag doen wat je wilt. Chillen. Lummelen. Spelen. ZIJN.

Evidence based!

Wat je leert in deze course is geen sprookje en het werkt niet alleen voor de lucky few. Het is pure wetenschap en iedereen kan het! Het enige wat je nodig hebt is openstaan & vertrouwen.

Overvloed overal!

De universele wetten werken in op jouw gehele welzijn. Als jij je vibratie verhoogt op één gebied, beïnvloedt dat álle levensgebieden! Wees niet verbaasd als je ineens stukken gezonder bent na afloop!

Elke dag een stap

Naast de basis Manifestatie course ontvang je 44 dagen lang een verdiepende audio/ video + opdracht. Je gaat dus meteen zelf aan de slag, want alleen JIJ kunt dit doen.

Visualisaties

Bij deze course hoort een Abundance Meditatie-album met 5 overvloed visualisaties die jou helpen om nog veel krachtiger te manifesteren en je onderbewuste te herprogrammeren op overvloed.

You were born for these times

De tijd van het grote her-inneren is begonnen.

Je voelt al een hele tijd dat het zo echt niet meer gaat. Het streven, de ratrace, het controleren.
Het leven vanuit je verstand. Continu bezig zijn om te voldoen.
Studeren, werken, ploeteren en maar doorgaan omdat het ‘hoort’ of ‘gezond’ is, of omdat anders de angst en paniek je naar de keel vliegen. Niet omdat je dat écht wilt.
De angst, de schuldgevoelens, het continue vergelijken…
Het je nooit goed genoeg voelen. Het is écht lijden.

Maar dat lijden stopt nu. Punt uit. Je leest dit niet voor niets!
Dit is hoe het universum werkt. Dit is hoe je Ziel tegen je spreekt.
Dit is hoe je elke keer weer zachtjes geleid wordt naar de volgende stap.
Niet door na te denken, maar je hart te volgen. Het lijden stopt zodra je je laat leiden.
Je kunt die keuze alleen maar zelf maken, niet vanuit beredeneren, maar vanuit een hartgedragen VOELEN. Niet je hoofd staat vanaf nu aan het roer van je leven, maar je Ziel.
Jouw werkelijke zelf. En dat hoef je niet te snappen, je hoeft het alleen maar te voelen.
Voel je dat sprankje vanbinnen? Die verwondering, die blije verwachting…?!
Dát is Ziel. Dat is je ware zelf. Dat is wie je altijd al was en waar je nu weer steeds meer van herinnert.
Jouw ware zelf twijfelt nooit. Ze is nooit bang. Ze is pure liefde.
En ze danst door het leven en strooit muntjes waar je maar gaat ;-)!

Ego zal je altijd proberen van het vrije pad te houden. En dat weet je gelukkig al, anders las je dit niet. Jouw ware zelf heeft je niet voor niets hiernaartoe geleid. 
Niet omdat ik het antwoord heb, maar omdat je voelt dat JIJ het antwoord wél hebt.
Je bent echt geboren voor deze tijd. Je bent niet voor niets nu hier op Aarde, in deze turbulente tijden.
En stiekem weet je dat zelf ook al langer. Jij hebt een rol hier. Om licht te brengen.
Om de weg te wijzen. Om inspiratie te delen.
En om jouw unieke talenten te ontplooien en tot volledige bloei te komen. 
Er ligt zoveel potentie in jou, wachtend om te bloeien.

De enige reden dat je je niet fijn, angstig en moegestreden voelt, is omdat je letterlijk natuurkrachten tegenwerkt. Je gaat continu tegen jouw werkelijke natuur in.
Jouw werkelijke natuur is om te groeien, te bloeien.
NIET door hard te werken.​
Maar door volledig ontspannen te Zijn, in dit nu-moment.
En vanuit daar te creëren en tot expansie te komen.
Dus stop de strijd en laat je hart zingen. Laat je Ziel bloeien.

En ontdek hoe oneindig krachtig je werkelijk en wezenlijk bent.
Dezelfde vormloze intelligentie die sterrenstelsels creëert en bloemen laat bloeien staat tot jouw beschikking. Of beter gezegd: is IN jou. IS jou.
Het is tijd om dat te erkennen. Het is tijd om jouw natuurkrachten te ontketenen.
Om jezelf tot volledige (moeiteloze!) bloei te laten komen.
Het is tijd om jouw grootste potentie te gaan leven. 
En het Universum zal jou in alles ondersteunen wat je nodig hebt als je eindelijk VOL in jouw grootse creatiekracht gaat staan.
Dat is geen ‘vage theorie’. Dat is een natuurwet. Dat is wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. 

Dus geef jezelf vrij af van al het moeten. Laat jezelf vrijelijk tot volledige bloei komen, in vertrouwen.
Doe het innerlijke werk en geef jezelf alles wat je nodig hebt. Zorg goed voor jezelf en het Universum zal voor jou zorgen en jou altijd alles geven wat je nodig hebt om jouw Zielsverlangen te leven.

Nog meer ervaringen van anderen...

Ik heb ontzettend veel baat gehad bij Annika's training. Als je er echt voor openstaat, kan het je hele leven veranderen. Annika is ook echt een geweldige coach hierin. Ze ondersteunt je bij het hele proces, deelt veel vanuit haar ervaringen en geeft je de moed om door te gaan. Een mooi mens, met een hart van goud!
Marion
Ik voel me vriendelijker, rustiger en vrolijker! Mensen zeggen dat ik weer straal!
Deelneemster 44-daagse EetbuiVRIJ
Ik was de law of attraction al een tijdje aan het volgen en was het een tijdje weer kwijtgeraakt, maar ik ben ZO BLIJ dat ik Annika's cursussen heb, want nu heb ik het weer gevonden. Ik weet hoeveel ik heb geworsteld met het leven en hoe dat was, helemaal verlamd zijn door de angst en denken en nu merk ik hoeveel meer het stroomt. Wauw!
Deelneemster 'De Speurtocht'
Waarom leren van mij?
 • Ik weet waar ik over praat. Ik weet wat een lijdensweg het is om mee te doen in de ratrace van alsmaar beter, perfecter en sneller. En hoe machteloos en waardeloos je je voelt als je zó hard je best doet, alles al geprobeerd hebt en niets lukt. Of dat het wel aardig schijnt te lukken ‘aan de buitenkant’, maar ondertussen voel je je vanbinnen súperslecht. Ik weet als geen ander hoe bevrijdend het is om écht te gaan vertrouwen. Ik ben het levende voorbeeld dat je jezelf kunt helen, hoe diep je ook zit. Je kunt uit het slachtofferschap stappen en op het Universum vertrouwen. Als je snapt hoe manifesteren werkt, kun je écht het leven creëren dat je wilt!
 • Ik ben cum laude afgestudeerd als orthopedagoog en combineer die wetenschappelijke achtergrond met de metafysische kennis over de universele wetten. Ik laat je zien dat het geen magie is, maar pure wetenschap met harde, fysieke bewijzen!
 • Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige, maar weet wat ik doe om jou écht verder te brengen. Ik ben naast mijn opleiding orthopedagogiek en ‘geboorte in kaart’ professional opgeleid tot o.a. Vrij eten coach en Transformatiecoach en heb jarenlang alles gelezen, geluisterd en geleerd over kwantumfysica en de universele wetten. Scheelt jou weer een boel uitzoek werk ;-).
 • Ik lééf het moeiteloos manifesteren model. Toen ik het ‘geheim’ snapte, maakte dit de weg vrij voor ZO veel wonderen, dat ik mezelf soms even moet knijpen. Niet lang nadat ik hier bewust mee bezig ging trouwde ik de liefde van mijn leven, creëerde een snel groeiende bussiness en manifesteerde twee kinderen in twee jaar tijd.  Dus, ik kan je als geen ander leren dat geloven in een NIEUWE waarheid loont. Verwacht wonderen. Geloof in jezelf. En ga het DOEN!
 • Ik ben écht en onvoorwaardelijk eerlijk. Volg je de e-course dan krijg je mij zoals ik ben, zonder opsmuk. Geen perfecte plaatjes die je alleen maar onzeker maken, maar ook geen sugarcoating. Ik zeg waar het op staat en ga niet mee in alle excuses van jouw ego, want daarmee help ik je niet verder. En ik deel ondertussen eerlijk over mijn eigen onderonsjes met ego. Want hoeveel magische moneyfestaties ik al heb ontvangen, óók ik val nog regelmatig voor de sneaky valstrikken van Ego. En juist dát is VOER geweest voor deze nieuwe course! Ik heb duizend ‘money hacks’ uitgeprobeerd, waarvan 999 volledig mislukten. Duizenden euro’s ‘verloren’ omdat Ego aan de knoppen zat. Maar die ene, die pure liefdescheque, die kon ik wel innen. En gelukkig heb ik het recept opgeschreven. Dát is het recept wat ik deel in het Moeiteloos Manifesteren Model©. Zodat jij alleen maar de stappen hoeft op te volgen. It’s a piece of cake! 

Deze training is
voor jou als je...

Deze training is NIET voor jou als je...

Ready to say YES?

Even wachten...

Deze training is nu gesloten voor nieuwe inschrijvingen.
Wil je als eerste weten wanneer de deuren weer open gaan?
Laat hieronder dan even je gegevens achter. Uiteraard volledig vrijblijvend. It's a piece of cake!

Je ontvangt binnen 10 min. een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Check je spam/ reclamefolder en stuur me anders even een berichtje op info@sofiana.nl.

Veelgestelde vragen

Je volgt de e-course zelfstandig vanuit je eigen huis (of balkon, of tent, of opblaasflamingo), maar je bent zeker niet alleen! Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot het besloten Freedom Network (niet op Facebook). Hier kun je delen en helen met gelijkgestemde vrouwen, zowel voor als na de training. Ik ben zelf minstens 2 keer per week in het netwerk om eventuele vragen te beantwoorden. T/m juni 2021 geef ik elke maand een LIVE masterclass/ coachingscall in het netwerk waar ik al jouw vragen kan beantwoorden. Je blijft dus ook na de course lid van The Freedom Network! Bovendien kun je daar ook alle eerdere masterclasses en lives terugkijken vanaf eind 2019. Een hele berg soulfood en super waardevol dus!

Ga uit van minstens een half uur per dag of twee dagdelen per week om de content te bekijken/ beluisteren en de opdrachten te maken. De masterclasses/ Q&A’s niet meegerekend. Denk je nu ‘daar heb ik helemaal geen tijd voor?’ Prima, even goede vrienden. Maar hoe cool is het dat je met een half uur per dag jouw leven volledig kunt transformeren? Je kunt hier écht tijd voor vrij maken als je dat wilt (zelfs als fulltime mamma van 2 kids onder de 2 lukt het mij, dus jou ook ;-)). En bovendien heb je levenslange toegang, dus voel absoluut geen druk als je een dagje mist. Je haalt het gewoon op jouw tempo weer in.

Het mmmodel is zo opgebouwd dat wanneer je stappen daadwerkelijk implementeert resultaat moet (!) behalen. Het is een kosmische natuurwet, net zo wetmatig als de wet van de zwaartekracht. Als je geen resultaat behaalt, ligt dit niet aan het model, maar mag je nog wat innerlijk werk doen. Klinkt frustrerend? Think again! Ja, je Zielsverlangen leven in deze fysieke werkelijkheid met al onze menselijke emoties en conditioneringen  is soms confronterend. Maar blijven strugglen en vanuit angst leven is pas ECHT frustrerend. Uiteindelijk is het ZO bevrijdend, omdat jij echt de enige bent die iets te zeggen heeft over hoe jouw fysieke werkelijkheid eruit ziet. Niet je familie, niet je verleden, niet de overheid en niet je genen.
Verruim je je bewustzijn en verhoog je je frequentie, dan gaat jouw werkelijkheid shiften. Het Universum/ Source WIL niets liever dan dat jij VOL vanuit jouw werkelijke Zijn gaat leven en creëren. Het is een natuurwet dat jij ALLES zult ontvangen wat je daarvoor nodig hebt. De wet van expansie, dezelfde natuurwet die jou heeft doen uitgroeien van een zaad- en eicel naar een volwerkend lichaam, dezelfde natuurwet die bomen laat groeien en bloemen laat bloeien. Diezelfde natuurwet zal ALLES in jouw leven creëren dat jou in staat stelt om volledig tot jouw werkelijke potentieel te komen. Als jij er met je ‘hoofd’ vanaf blijft en gaat luisteren naar de diepere, grootse Intelligentie van werkelijk Leven.

Jazeker, noooo worries! Je houdt for life toegang tot al het materiaal, inclusief de opnames van de live coaching calls.

Je behoudt for life toegang tot al dit lekkers!

Heb je meegedaan aan de 44-daagse eetbuivrij, dan wel.. Natuurlijk is de focus hier anders, maar jij hebt dan echt ALLES in huis om dit zelf te gaan doen. Wil je de diepte in en een doorbraak creëren op manifestatiegebied, boek dan een losse Inborn Freedom sessie. Dit doe je hier. Heb je een andere training gevolgd, dan is dit zeker een aanvulling met heel veel nieuwe content. Natuurlijk vind je in al mijn trainingen de basis van manifesteren terug. Bepaalde elementen horen gewoonweg bij manifesteren en zullen dus altijd terugkomen. De 44-daagse is ontstaan nadat ik zelf ook weer een MEGA shift in mijn bewustzijn heb gemaakt. Hieruit is het Moeiteloos Manifesteren Model ontstaan wat ik alleen in de 44-daagse deel en voorlopig nergens anders. In deze course ga ik niet meer eindeloos uitleggen en bewijzen hoe en waarom de universele wetten werken, maar ga je het gewoon stap voor stap DOEN zodat je het direct zelf kunt ervaren.

Dat hangt ervan af. Sta je open voor nieuwe inzichten en een nieuwe waarheid, dan zeker WEL! In de e-course maak ik gebruik van verschillende technieken en termen die sommige mensen ‘zweverig’ vinden zoals meditatie, bewustzijn, frequenties verhogen, Ziel en Liefde. Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. Omdat het niet iets nieuws is wat je gaat leren, maar eerder iets wat je allang weet, alleen bent vergeten. Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan is deze e-course niks voor jou. Sta je open voor spiritualiteit en ben je er klaar voor om jezelf weer te verbinden met de heelheid in jou? Dan ben je hier op de juiste plek!

Het enige wat je nodig hebt is openstaan, vertrouwen en ZIN om ervoor te gaan! Verder is het handig om een laptop/ tablet/ mobiel met een werkende internetverbinding en een notitieboekje met pen bij de hand te hebben. Oja EN natuurlijk een spaarpot om al die vallende kwartjes in te stoppen. That’s it;-). 

Ik volg waar de inspiratie me heenbrengt, dus ik weet het oprecht niet. Voor nu geef ik hem eenmalig en al helemaal voor deze prijs, dus ook als je het gevoel hebt dat je er nu niet klaar voor bent, zou ik hem toch aanschaffen, zodat je hem op je eigen tempo en als het jou uitkomt kunt volgen. Het ‘ik heb hier nu geen tijd/ geld/ ruimte in m’n hoofd voor’ zijn nu JUIST die excuses waar je in deze training voorgoed vanaf gaat komen. Want dit uitstellen maakt dat je NOOIT je échte droomleven gaat leven. Wat is het je waard om voorgoed te kunnen vertrouwen op het Universum als jouw bron van inkomen en écht moeiteloos te leren manifesteren (die investering heb je bovendien zó terug gemanifesteerd als je het Mmmodel gaat leven!)? Wat is het je waard om je leven, je bankrekening, je relaties en je gezondheid te transformeren zoals je nooit had gedacht? En waarom zou je daar nog een seconde mee willen wachten? 

In een ‘Inborn Freedom sessie’ (2-2.5 uur) keren we samen terug naar jouw allereerste start hier op Aarde (de prenatale periode & je geboorte). Onderzoek in de laatste decennia naar pre- en perinatale psychologie in combinatie met kwantumfysica heeft onomstotelijk bewezen dat baby’tjes, foetussen, embryo’s en ja zelfs ei- en zaadcellen bewustzijn en geheugen hebben. Jij weet het misschien niet meer met je hoofd, maar jouw lijf weet nog haarfijn wat jij allemaal hebt meegemaakt toen je hier kwam. Dit gaan we in een Inborn Freedom sessie onderzoeken. Als je hier bewust van wordt, kun je het namelijk shiften.  Je ontdekt waarom je heel vroeg al hebt geleerd om je aan te passen/ genoegen te nemen met minder en je af te sluiten voor overvloed. Je krijgt dus inzicht in hoe jouw vroegste patronen je nog steeds belemmeren om écht vrij en overvloedig te leven. Dit maakt dat je dit voorgoed kunt doorbreken, zodat je eindelijk écht je Zielsmissie op Aarde kunt gaan leven, in volledige vrijheid & overvloed. Dit is echt een MEGA aanrader als je deze course gaat volgen, niet alleen omdat het leuk is om 1:1 met mij te werken (ja dûh ;-)), maar vooral omdat zo op het diepste niveaus letterlijk en figuurlijk de kwartjes zullen vallen. Meer informatie over de Inborn Freedom sessie vind je hier.

Stuur me even een berichtje op info@sofiana.nl en ik neem contact met je op!