Donatie - Sofiana.nl

Delen is vermenigvuldigen

Jouw dankbaarheid doneren?

Heb je genoten van mijn (gratis) aanbod en/ of wil je bijdragen aan mijn missie, dan kun je jouw waardering met mij delen en een uitwisseling van liefde doen. Je kunt jouw donatie overmaken op bankrekeningnummer NL55RABO0326006753 t.n.v. Sofiana Coaching, o.v.v. ‘donatie’ of ‘uitwisseling’, of doneer direct met iDeal via deze link.

 

christopher-beloch-P2fBIamIbQk-unsplash
pawel-czerwinski-IKZg31SuNqU-unsplash

Currency of Care

We zijn hard op weg naar een prachtige nieuwe werkelijkheid waarin geld een totaal andere betekenis zal hebben dan we gewend zijn. Tot die tijd is het aan ons om te doorvoelen waar het oude systeem ons slaafs en gevangen houdt en waar het nieuwe systeem ontspringt. Het is geen vraag van of, maar van wanneer en wij bepalen hoe lang dit duurt. We bevinden onszelf nu op een kruising van tijdlijnen en werkelijkheden en een compleet nieuwe werkelijkheid is zich aan het ontvouwen. We zijn ons ten diepste aan het her-inneren dat we wezenlijk soeverein zijn en de consequenties van die realisatie zullen sneller dan we misschien denken ontspruiten. Nog eventjes en we zullen weer zo wezenrijk herenigd zijn dat we moeiteloos een energetische uitwisseling van liefde kunnen doen. Tot die tijd, en zo lang we nog niet met liefde ons brood kunnen kopen, bied ik je op mijn website graag de gelegenheid om zelf te kiezen hoeveel je betaalt voor mijn diensten en producten. Daarom werk ik met een ‘currency of care*’ op basis van een minimale donatie. De hoeveelheid die je betaalt maakt niets uit voor de kwaliteit van de diensten die je ontvangt. Het ‘voor wat hoort wat’ schuld-schaarste systeem is nu júist waar we bij aan het wegbewegen zijn, op weg naar een nieuwe werkelijkheid.

*deze term komt van Oracle Girl, zie www.oraclegirl.org

Mee delen in de overvloed?

Op mijn reis naar de ont-dekking van wie ik wezenlijk ben en wat dat betekent voor mijn pad in dit leven, ontstaan er steeds meer prachtige openingen waardoor ik mezelf steeds meer uit het slaafse (geld)systeem kan en móet zetten. Het zijn alternatieven die ik op dit moment aan het onderzoeken en beleven (BE het LEVEN) ben. Dit gaat over alternatieve geldsystemen, een totale herziening van onze perceptie over werk/ geld en inkomen, nieuwe (passieve) inkomensbronnen activeren, op ieder moment durven intunen op het niet-weten, het grote onbekende en jezelf rijkelijk laten vloeien in de richting die jouw wezenrijke natuur op beweegt. Durf je de wezenrijke flow van liefde en overvloed die IN jou borrelt te volgen, ook als het geen directe zekerheid lijkt te bieden? Overvloed is ons geboorterecht en er zijn legio alternatieve vormen om geld of materiële zaken te materialiseren die níets te maken hebben met slaafs moeten werken, streven en ploeteren. Voel jij een diepe ‘ja’ bij het lezen van deze woorden, laat dan hieronder een berichtje achter. Ik ben op zoek naar andere moedige bronwezens die zich herinneren dat ze wezenlijk soeverein zijn en die dat ook willen gaan be-léven. Oftewel: voel jij de natuurlijke impuls van binnen om mee te gaan op deze innerlijke reis en ont-dekking van de overvloed die jouw geboorterecht is, laat van ja horen! Alleen samen kunnen we die compleet nieuwe, vrije en soevereine wereld waar we in volledige verbinding met de natuur in liefde onze talenten uitwisselen, in steeds sneller tempo écht maken.

Oh yes, tell me more!

kevin-wong-yKtyn7ILpu8-unsplash
Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches