We gaan op speurtocht!
Volg de signs.
Loop jouw eigen-wijze weg.
Een weg van liefde, weg van de angst.

Huh, een speurtocht?

JA, een speurtocht! Hoe cool is dat?

Ken je dat gevoel,  van vroeger…dat je als kind op SPEURTOCHT ging?
De verwondering, de spanning, het onbekende tegemoet…Je blik gericht op de de lintjes aan de bomen, de pijltjes op de grond…zonder ENIGE twijfel dat je uiteindelijk bij je bestemming zou komen. Bij de beloning, de schat, het snoep. Vol vertrouwen het bos in, omdat je weet dat je geleid wordt. Dat is precies wat deze speurtocht ook is!

Jep, dit is anders dan wat je ooit eerder hebt gedaan. Dit is geen standaard online training. Niet de zoveelste zelfhulpcursus. En al HELEMAAL niet de zoveelste manier om op zoek te gaan naar jezelf, hoewel een speurtocht dat misschien suggereert. 
Je hoeft namelijk niet meer te zoeken naar jezelf. Je BENT er al. En je bent al helemaal goed. Je bent al helemaal af, helemaal perfect en je hoeft NERGENS heen. Je hoeft niet éérst zoveel succes/geld/ die perfecte relatie/ zoveel af te vallen voordat je vrij, gelukkig, gezond en gewoon: GOED mag voelen. Je mag je NU al goed voelen, ongeacht waar je nu bent, waar je nu staat en hoe jouw leven eruit ziet. En je mag elke dag (ELKE dag!!!) doen wat je écht wilt.

Hoe cool zou dat zijn?

Waarom op speurtocht?

Je gaat ontdekken hoe je ultieme vrijheid creëert in je lijf, je hoofd en je LEVEN.

Je hoeft nooit meer het pad te lopen waar angst of ego je heen leidt, maar je leert om JOUW weg kiezen, waarheen die ook leidt.

Je leert hoe je de signs van het universum (de lintjes aan de bomen) OVERAL om je heen kunt zien, zodat je je kunt laten leiden.

Je komt erachter waarom je aldoor vastliep in je leven en ervaart dat je vanaf nu LOS mag lopen en speels door het leven mag dansen!

En vooral: een speurtocht is FUN, ontdekken is leuk en elke dag vanuit die verhoogde energie op zoek gaan naar wonderen is de vrijheid LEVEN.

Je bent er al!

We zoeken eindeloos naar geluk, gezondheid, liefde, waardering, verbinding…BUITEN onszelf. In weer een nieuw zelfhulpboek, weer een nieuwe cursus, therapiesessie of goeroe. I’ve been there. Ik was zo wanhopig op zoek naar HET antwoord. En altijd dacht ik: die en die hééft het: succes/ geld/ vrijheid, dus daar vind ik dan het antwoord. Duizenden euro’s en heel wat ilussies verder weet ik inmiddels beter. Dus, de speurtocht is anders dan WELK programma dan ook. Het is geen cursus, het is geen methode, het is geen stappenplan. Het is JOUW speurtocht. Ik bepaal niet waar je heengaat, ik help je hoogstens op weg met wat leuke suggesties. Ik heb HET antwoord niet, maar jíj wel. In jou. In je hart. Alle antwoorden die je nodig hebt, zitten al IN jou. In de speurtocht ZOEK je niet zozeer, maar VIND je vooral. De rust, bezinning, ontspanning, vrijheid, geluk en alles waar je al zo lang naar op zoek bent. Je vindt het in het NU, in waar je NU bent, wie je nu bent. Omdat jij de WEG bent, je bent het zelf, de speurtocht! Omdát je er al bent. En als je dát kunt voelen, de overgave aan het moment, zonder ergens anders te willen zijn, zonder te streven, zonder een bepaald resultaat te willen bereiken….dan ben je ultiem vrij. 

Oja, en verder is een speurtocht natuurlijk vooral LEUK, fun, plezierig en SPEELS! Omdat dat is wat we missen in de maatschappij, en dát precies is waar we alles weer vinden. Spelend, genietend en lachend! Vooral om onszelf ;-)!

Een tipje van de sluier...

Het blijft een speurtocht, dus de rest is een verrassing!

Wonderwel Wishing Well

Wat wil je écht? Waar zoek je naar? Gooi al je wensen in de wensenput en laat los. Alles zal precies op het juiste moment en in de juiste vorm manifesteren.

The Universal 
Law School

Volg colleges bij de leukste school ter wereld, leer alles over leven met de universele wetten EN ga on the ‘stage lopen’ om te ervaren dat het écht werkt.

Take your Time Machine

Tijdreizen kan wél! Reis terug naar je jongere zelf, vooruit naar je toekomstige zelf en reis -op elk moment- naar het NU. Want dáár gebeurt het, Leven.

The Nothing Hill

Stap uit de ratrace en leer hoe je door NIETS te doen juist het verst komt. Hoe je pas door stil te worden kunt horen wat je ware zelf zegt. Ontspan, elke dag!

Loch Thankfulness

Het hart van de speurtocht is een groot, zuiverend meer. Begin de dag goed en dompel je onder in dankbaarheid, want dát is hoe je jouw weg altijd MEER vindt.

Je gaat niet wéér op zoek naar een betere versie van jezelf, 
je keert terug naar je werkelijke zelf. Om te her-inneren:
Je bent er al.
Annika Sofiana
Fulltime speurtocht loper

Volg de broodkruimels!

Alles manifesteren wat je wilt en elke dag alleen maar doen wat je leuk vindt… Misschien denk je: Allemaal leuk en aardig, maar ik moet wel gewoon de rekeningen betalen/ gezonder worden/ rekening houden met…Dit klinkt als een sprookje! En ja, dat ís het ook! Je leven kan wel degelijk een sprookje zijn, als je maar gelooft. Vertrouwt. De signs volgt, de broodkruimels volgt, terug naar HUIS. Terug naar wie je werkelijk bent. Als je stopt met zoeken naar jezelf in de buitenwereld, in weer een nieuwe baan, cursus, relatie, therapie, dieet, meer geld: oftwel in weer een perfect plaatje dat meestal niet zo perfect voelt. Als je begint met jezelf te vinden in het NU, waar je ook bent…dát is vrijheid.

Is dat altijd alleen maar rozengeur en maneschijn? Nee, natuurlijk niet. Het Leven met een grote L staat soms voor de deur. Dood, scheidingen, ongeluk, ziekte. We blijven mensen. Maar toch…als je óók al dat LEVEN vanuit vrijheid, liefde en overgave aan mag gaan. Als je óók dan, zélfs dan, júist dan de wonderen kunt zien en jezelf geleid en beschermd mag voelen…dan wordt het een stuk sneller en makkelijker weer licht.

Dat is wat de speurtocht is! Waar je ook bent en wat er ook gebeurt: jij blijft speuren, vol aandacht om je heen kijkend op je pad. Op zoek naar de SIGNS, die óveral zijn, als je weet waar je moet kijken! Speuren is LEUK, speels, avontuurlijk en maakt dat je leven elke dag vol wonderen zit. Je hebt geen idee waar de volgende aanwijzing ligt verborgen, je weet niet waar het pad je gaat brengen. Je weet niet wat de volgende opdracht is EN je weet nooit wanneer de speurtocht af is (disclaimer: nooit ;-)). 

Want er is áltijd meer te leren, meer los te laten, weer meer terug te keren naar nu, naar wie je werkelijk bent en JOUW pad. Jouw pad, een ongebaand pad. Niemand liep daar eerder. Er zijn geen zekerheden, geen mensen die je voor zijn gegaan. Je weet niet wat er achter de volgende bocht ligt. Maar je weet wel dat je dit pad moet volgen. Waarheen het ook leidt. Hoe raar het ook lijkt in de ogen van anderen. In de ogen van ego. In de ogen van jezelf. Althans, die zelf die ervoor zorgde dat je maar bleef streven, en nooit écht ging leven. Jouw ware zelf ziet je allang voor wie je écht bent. Die ziet het pad al voor zich. En die weet hoe leuk het is! De speurtocht lopen betekent steeds bewust kiezen voor de schoenen van je WARE zelf. Alle zekerheden en alle vastgeroeste overtuigingen over wat ‘waar’ is loslaten. En vertrouwen. Op jezelf, op het universum en op het leven. En dan lopen! 

Gewoon blijven lopen, van de ene aanwijzing naar de andere.

Hoe COOL is dat?

Keer terug naar wie je werkelijk bent!

Annika Sofiana

Op zoek naar wijsheid

Ik deed ook mee in de ratrace. Jarenlang. Ik deed alsof er niks aan de hand was en ging maar door, speelde mijn rol in ‘picture perfect’. Tot ik niet meer kon. Mijn lichaam niet meer kon. Twee burn-outs, diverse zware depressies, anorexia, boulimia, zelfbeschadiging, een jaar psychiatrische dagbehandeling en heel veel medicatie en afkicken van medicatie verder, weet ik nu:

IK KAN EN WIL NIET MEER ZO LEVEN! 

Ik wil dansen, ik wil zingen, ik wil verbinden, ik wil lekker gek doen,  ik wil elke dag doen wat IK wil, eten wat ik wil,  ik wil volgen waar mijn hart me naartoe brengt, ik wil lopen waar het universum me heen wijst, ik wil overvloed in mijn leven laten stromen op manieren die mijn hoofd nooit had kunnen bedenken. Ik wil VRIJ zijn. Vrij zijn van alle belemmerende overtuigingen, al het streven, al het controleren.

Dus loop ik nu elke dag op mijn eigen speurtocht. Een superspannende reis waarin ik me laat leiden door het universum, in plaats van mijn hoofd. Want dat is sowieso een doodlopende weg! Dan maar onzeker, dan maar onwetend.
Dan tenminste VRIJ. 

Aanwijzingen

De aanwijzingen zitten verpakt in audio- en video boodschappen in een online leeromgeving. De rest van de speurtocht is gewoon buiten, je weet wel: in je échte LEVEN.

Meditaties

Op verschillende plekken onderweg kom je bankjes, picknicktafels en strandjes tegen waar je heerlijk kunt relaxen, kunt wegdromen en je kunt verbinden met je ware zelf.

AsSIGNments

Naast de inspirerende aanwijzingen zijn er in een speurtocht natuurlijk ook opdrachten! Speels, leuk, soms moeilijk en vooral verrassend. Geef je eraan over en have fun!

Meeting points

Je loopt natuurlijk je éigen pad, maar je bent zeker niet alleen. Op de speciale ontmoetingsplekken langs het pad kun je terecht met al je vragen en verhalen over jouw avonturen!

Loop JOUW pad, waarheen het ook leidt...

Alleen voor échte speurneuzen (m/v), die:

...er helemaal klaar voor zijn om angst, streven en controle gedag te zeggen en te gaan leven zoals ze echt zijn! Zonder te weten wat er dan zal gebeuren...

...open staan om nieuwe dingen te leren en bereid zijn om bij AL hun overtuigingen en alles wat ze eerder hebben geleerd vraagtekens te zetten.

...houden van uitdagende opdrachten en verrassende avonturen en niet terugdeinzen voor dingen die ze nog nooit eerder hebben gedaan.

...open minded zijn en meer willen leren over de universele wetten, het universum en vooral: zichzelf.

...er onvoorwaardelijk voor kiezen om VOLLEDIG voor hun dromen te gaan, wat er ook gebeurt!

Wat je ontvangt als je NU bestelt:

  1. Levenslange toegang tot de speurtocht, met audio- en videolessen, verborgen aanwijzingen en toffe opdrachten, inclusief alle uitbreidingen in de toekomst.
  2. Toegang tot de speurtocht meet & greet ontmoetingsplaats (NIET op facebook!).
  3. BONUS: onbeperkte toegang tot de colleges in de Universal Law School, inclusief alle toekomstige lessen en semesters.
  4. En vooral: een leven in liefde, overvloed, geluk, welvaart en ALLES wat je wenst. Het ís er al, klaar om door jou ontvangen te worden!

Bestel jouw TICKET TO FREEDOM nu!

€555
444
  • Directe toegang tot de Speurtocht. For life! T.w.v. €444,-
  • Directe toegang tot de Universal Law School t.w.v. €111,-
  • Ontmoet en deel met andere speurneuzen bij het virtuele meeting point
  • Loop de speurtocht op jouw tempo en jouw manier
EENMALIG!

Veelgestelde vragen

Als je dit leest, weet ik bijna zeker dat het iets voor jou is. Anders was je niet helemaal onderaan deze pagina beland! Dus JA, dit is iets wat je normaal misschien nooit zou doen (of juist wel, maar waarom lees je dit dan ;-)?). En dat is PRECIES de bedoeling. Omdat dit écht Leven is. Zonder controle, zonder het zeker te weten. Maar ook: zonder strijd, zonder streven, zonder lijden en zonder de HELE tijd in je hoofd te zitten. Dit is avontuur,  ongebaande paden lopen, kiezen voor je EIGEN weg. Dus ja, ik KAN je niet vertellen wat je kunt verwachten, want dan zou het geen speurtocht meer zijn. En ook vooral omdat ik nooit kan weten waar jouw speurtocht je heen leidt. Leuk toch ;-)?!

Je volgt de speurtocht, oftewel: jouw LEVEN op je eigen tempo, altijd precies op tijd! Je hoeft niets ‘af te krijgen’ of snel-snel te doen omdat de content zal verwdijnen. Bovendien komen er in de loop van de tijd ongetwijfeld aanvullingen en nieuwe onderdelen bij, waar je ook altijd toegang tot houdt! Sommige opdrachten kosten wat meer tijd en bewustwording dan anderen. Je eigen waarheid gaan leven  is een proces, dus overhaast het niet! Als je elke week minstens een dagdeel actief aan de slag gaat met de speurtocht, ben je binnen enkele maanden klaar met het bekijken van het materiaal en het uitvoeren van de opdrachten. Maar klaar met speuren ben je nooit! Het leven zal je telkens weer uitdagen om naar binnen te keren en JOUW weg te volgen. Dat is ook de reden waarom je levenslang toegang hebt! 

Dat hangt ervan af. Sta je open voor nieuwe inzichten en een nieuwe waarheid, dan zeker WEL! Het is niet voor niets een speurtocht, waar je nieuwe grond gaat ontdekken. Hierbij maak je ook kennis met technieken die sommige mensen zouden omschrijven als ‘zweverig’ zoals meditatie, stilte en bewustwording. Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. De hele speurtocht is gericht op het verbinden van je hoofd (ego/ monster) met je hart (ziel/ source/ ware zelf). Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan is deze speurtocht niks voor jou. Ik wil werken met mensen die open staan voor spiritualiteit en er klaar voor zijn om zichzelf weer te verbinden met de heelheid in zichzelf. Als dit je aanspreekt, dan ben je hier op de juiste plek!

Naast de virtuele alternatieven voor een verrekijker (VERDER kijker), goede schoenen, regenkleding, warme sokken (het kan vriezen en het kan dooien in het leven!) heb je in het ECHTE leven niets meer nodig dan de bereidheid om een nieuwe werkelijkheid te gaan zien en te gaan omarmen. Openstaan, vertrouwen en je overgeven aan wat er komt. En dan de signs opvolgen, that’s it! Oja, en verder heb je natuurlijk een goede internetverbinding nodig en een notitieboek is ook handig. 

Jazeker! Het leven speelt zich vooral BUITEN af, toch? In de natuur, in de verbondenheid met alles en iedereen om je heen. Veel opdrachten kun je gewoon lekker op de bank uitvoeren, maar soms moet je toch echt de deur uit! Op jouw tempo en jouw moment, natuurlijk. Het lijkt me overigens ook SUPER tof om een keer een LIVE speurtocht te organiseren in een écht bos, met heuse lintjes aan. de bomen, dus wie weet waar mijn speurtocht ons ooit nog brengt ;-)!

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen


If you were looking for a sign,
this is it!

Ga mee op mini speurtocht en Ontvang gratis geheime aanwijzingen over het universum en de universele wetten. Volg de signs en laat je leiden!