Loa - Sofiana.nl
Het 33 dagen LOA 'dieet'!

Bereik je ideale gewicht met de wet van aantrekkingskracht!

Laat het universum vóór je werken.
Bereik je ideale gewicht zonder daar iets voor te doen.
Currency of care❤: bepaal zelf hoeveel je betaalt.

Bereik moeiteloos je ideale gewicht en ultieme gezondheid.

Onbezorgd genieten van eten, zonder angst of schuldgevoel.

Eet wat je maar wilt, wanneer je wilt & zit heerlijk in je vel!

Ben jij bereid om écht voor jezelf te kiezen en...

...alles te vergeten wat je dacht dat waar was over eten, diëten en gezondheid?
...een nieuwe werkelijkheid te omarmen waarin eten weer leuk en lekker mag zijn, ongeacht de calorieën?
...voor eens en altijd de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk en gezondheid?
...vanaf vandaag HELL NO te zeggen tegen diëten, zelfafwijzing en controledwang?
...vanaf vandaag HEAVEN YEAH te zeggen tegen moeiteloos jouw ideale gewicht bereiken?

Wat levert deze training je op?

Vertrouw op een kracht die groter is dan jij en laat het universum vóór je werken!

Law of Attraction

Net zo 'waar' als de wet van de zwaartekracht!

Toen ik voor het eerst hoorde over de Law of Attraction (LOA) dacht ik: WAT een onzin. Lekker makkelijk, gewoon een beetje visualiseren wat je wilt en dan komt het naar je toe. Yeah right!

Een paar jaar en heel veel uitdagingen verder, ben ik me er opnieuw in gaan verdiepen.
Ik  kwam erachter dat de wet van aantrekking méér is dan visualiseren wat je wilt en dan afwachten tot het naar je toekomt. Ik leerde welke fout de meeste mensen maken bij het toepassen van de wet en waarom het logisch is dat het dan niet altijd ‘zomaar’ lukt. Maar…als je dat eenmaal snapt, is het dus wel degelijk super eenvoudig om te manifesteren wat je wilt! Als je weet wat de regels zijn, dan weet je ook hoe je de Law of Attraction vóór je kunt laten werken!

Inmiddels heb ik een ‘evidence bag’ VOL met bewijs dat ie toch echt bestaat: die wet van aantrekkingskracht. En dat ie continu op ieder van ons inwerkt. Of je er nu bewust van bent of niet. Of je er nu in gelooft of niet. Hij werkt ALTIJD, net zo wetmatig als de wet van de zwaartekracht. En dát maakt het nou zo leuk! Want ook als je het nog niet gelooft, kun je toch eens gaan experimenteren. En dat is precies wat je in deze e-course gaat doen: voor jezelf bekijken en bewijzen wat er gebeurt als je er wél in gelooft en er naar gaat LEVEN.
Get ready for some miracles!

Ervaringen van anderen...

Ik heb me ingeschreven voor de LoA course, omdat ik in het verleden de diagnose eetstoornis heb gekregen en wissel van overeten naar veel sporten en minder eten (niet meer zo extreem als het was maar ik legde me wel eet regels op).
Het voelde meteen goed en ik voelde dat dit het gewoon is. Nu na de training voel ik me rustiger en relaxter!
Vrolijker en tevreden over mezelf. Ook heb ik op andere gebieden gemanifesteerd. Ineens een traktatie op een duur etentje, mensen die je ineens diepgaand spreekt en een meevaller bij de zorgverzekering waardoor ik geld terug kreeg.
Ik zou de training zeker aanraden aan anderen, als je echt je zelf wil zijn zeker!!
Suus
Ik voel me meer verbonden, vol vertrouwen en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Ik ben niet langer alleen. Op een onwijs praktische manier heeft Annika mij geleerd bij mezelf terug te komen en te blijven. Alles kan vanuit rust, vertrouwen en plezier. Er is zoveel overvloed in mijn leven gekomen, in alle vormen die je maar kunt bedenken. Manifesteren en de LOA is alles behalve spiri-wiri en ik raad iedereen aan de sprong te wagen en zo'n prachtig online programma bij Annika te volgen. Als je het voelt, doe het. Het klopt.
De rest komt vanzelf.
Shirley
Sinds ik de course bij Annika volg denk ik minder na over hoe ik zal gaan eten. Ik controleer minder, ik heb minder angst en eten speelt minder een rol in mijn leven. Ik heb meer een gevoel van ontspanning en vrijheid en vrolijkheid. Ik doe dingen steeds meer uit een gevoel van flow in plaats van forceren en moeten. Heel vaak ga ik naar de cursus terug en voel me instant bevrijd en nieuwsgierig naar het leven! Ik ervaar veel meer ontspanning!
Emma

Vier modules vol soulfood!

Module 1: Je ideale gewicht bereiken = a piece of cake: In deze module leer je om met een andere bril naar jouw lichaam en fysieke werkelijkheid te gaan kijken. Want niet hoe het nu IS bepaalt hoe de toekomst zal zijn, maar hoe JIJ kijkt en wat je gelooft is hoe jouw toekomst (en gezondheid) eruit zien!
Module 2: Van junkfood naar JOYfood!: In deze module ontdek je hoe MEGA veel invloed JOUW energie (en NIET de voedingswaarde) heeft op het eten wat je eet & hoe dat verteerd wordt door je lijf. Je ontdekt wat het ENIGE is dat  er écht tussen jou en je ideale gewicht staat, zodat je de weg vrij kunt maken om moeiteloos je ideale gewicht te bereiken.
Module 3: Van lijnen naar ALIGNEN: In deze module leer je heel duidelijk onderscheid te maken tussen de stem van ego (angst) en de stem van je lijf, je intuïtie en je hart. Hoe vaker je NIET naar ego luistert, hoe sneller je ideale gewicht zich manifesteert. In deze module leer je hoe je dat doet. Ook ontdek je waarom ‘gezond eten’ de manifestatie van jouw ideale gewicht in de weg zit.
Module 4: Be it until you see it!: In deze module alles over hoe je de LoA kunt LEVEN, oftewel: hoe je inspired action kunt nemen en jouw transformatie van een ‘weight watcher’ naar een ‘wave watcher’ kunt voltooien. En wat dat betekent, niet alleen voor het lichaam dat je in de spiegel  ziet, maar voor jouw hele fysieke werkelijkheid.

Tell me more!

Manifesteren =
a piece of cake!

In vier SUPER simpele stappen leer je alle ins & outs over de law of attraction + hoe je dit zelf direct kunt toepassen om jouw ideale gewicht te manifesteren! Iedereen kan dit, jij ook!

Moeiteloze verandering

Je ideale gewicht bereik je NIET met kracht of discipline. Je leert wat je moet doen, maar vooral moet laten om écht moeiteloos je ideale gewicht te bereiken.

Law of attraction, zo werkt ie wél!

Je leert welke veel gemaakte fouten ervoor zorgen dat de wet van aantrekkingskracht vaak niet werkt, zodat jij die fouten niet maakt en WEL bereikt wat je wilt.

Mét slagroom!

Je leert first hand hoe ik met de wet van aantrekkingskracht moeiteloos af kwam van eetbuien, emotie eten of jojo-en. Terwijl je alles mag eten wat je wilt. Mét slagroom. Zónder schuldgevoel. En vooral: met plezier!

Evidence based!

Wat je leert in deze course is geen sprookje en het werkt niet alleen voor de lucky few. Het is pure wetenschap en iedereen kan het! Het enige wat je nodig hebt is openstaan & vertrouwen.

Overvloed overal!

De wet van aantrekking werkt in op jouw gehele welzijn. Als jij je vibratie verhoogt op één gebied, beïnvloed dat álle levensgebieden! Wees niet verbaasd als je ineens euro's rijker bent na afloop!

Delen is helen!

Je krijgt toegang tot een fijne community van gelijkgestemde vrouwen met als bonus een maandelijkse live coachingscall t/m juni 2021.

Leren = DOEN!

De training bestaat uit vier modules met videomateriaal en opdrachten. Je gaat dus meteen zelf aan de slag, want niemand kan dit doen behalve JIJ.

Meditaties

Laat je meevoeren door de krachtige visualisaties die je helpen om jouw vibratie en je punt van aantrekking te verhogen en dieper te verbinden met wie je bent.

Nog meer ervaringen van anderen...

Ik begin steeds meer los te laten wat 'goed/gezond' en 'slecht/ongezond' voedsel zou zijn. Als ik ergens zin in heb, ga ik het eten. En juist omdat ik alles mag eten, overal en altijd, ben ik nu veel sneller verzadigd. Ik heb inmiddels al een paar weken geen eetbuien meer gehad. Wauw, dat was wel waar ik van had gedroomd, maar ik had niet verwacht dat het ooit zover zou komen.
Marion
Ik heb nog nooit zo mindful en liefdevol gegeten, totaal zorgeloos. 
Dat dit bestaat...dit zou iedereen moeten weten!
E.
Waarom leren van mij?
  • Ik vertel je first hand hoe ik met de wet van aantrekkingskracht genas van anorexia & boulimia. Ik ben het levende voorbeeld dat je écht kunt eten wat je maar wilt zonder dik te worden. Als je snapt hoe het universum werkt, kun je het leven creëren dat je wilt!
  • Ik ben cum laude afgestudeerd aan de universiteit en combineer die wetenschappelijke achtergrond met de metafysische kennis over de universele wetten. Ik laat je zien dat het geen magie is, maar pure wetenschap met harde, fysieke bewijzen! 
  • Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige, maar weet wat ik doe om jou écht verder te brengen. Ik ben opgeleid tot Vrij Eten Coach en Transformatiecoach en heb diverse cursussen gevolgd over de universele wetten.
  • Ik lééf de wet van aantrekkingskracht. Toen ik het ‘geheim’ snapte, maakte dit de weg vrij voor ZO veel wonderen, dat ik mezelf soms even moet knijpen. Niet lang nadat ik vrij ging eten trouwde ik de liefde van mijn leven, creëerde een snel groeiende bussiness en manifesteerde twee kinderen in twee jaar tijd. Dus, ik kan je als geen ander leren dat geloven in een NIEUWE waarheid loont. Verwacht wonderen. Geloof in jezelf. En ga het DOEN!
  • Ik ben écht en onvoorwaardelijk eerlijk. Volg je de 
    e-course dan krijg je mij zoals ik ben, zonder opsmuk. Geen perfecte plaatjes die je alleen maar onzeker maken. Ik neem alleen one-takers op en leer je alles wat je nodig hebt recht vanuit mijn hart. Zoals het LEVEN is.

Deze training is
voor jou als je...

Deze training is NIET voor jou als je...

Ready to say YES?

Bereik je ideale gewicht met de wet van aantrekkingskracht!

Je bestelt deze training als onderdeel van het ‘Food Freedom Forever pakket’ o.b.v. minimale donatie. Bestellen doe je hier.

Nóg meer ervaringen van anderen...

Ik heb ontzettend veel baat gehad bij Annika's training. Als je er echt voor openstaat, kan het je hele leven veranderen. Annika is ook echt een geweldige coach hierin. Ze ondersteunt je bij het hele proces, deelt veel vanuit haar ervaringen en geeft je de moed om door te gaan. Een mooi mens, met een hart van goud!
Marion
Ik ben zó dankbaar dat ik Annika heb gevonden! Ze verwoordt dingen op een manier dat het bij mij binnenkomt. 
Ik voel me steeds vaker 'zen' als ik eet.
Deelneemster 'Ik eet vrij!'
Ik was de law of attraction al een tijdje aan het volgen en was het een tijdje weer kwijtgeraakt, maar ik ben ZO BLIJ dat ik Annika's cursussen heb, want nu heb ik het weer gevonden. Ik weet hoeveel ik heb geworsteld met het leven en hoe dat was, helemaal verlamd zijn door de angst en denken en nu merk ik hoeveel meer het stroomt. Wauw!
Deelneemster 'De Speurtocht'

Veelgestelde vragen

Hier is maar één antwoord mogelijk: ik doe ALLES anders. Heb je ooit geprobeerd om je ideale gewicht te bereiken met de wet van aantrekkingskracht? Zonder diëten, zonder streven, zonder controle? Wat ik je geef zijn de tools en het vertrouwen dat je écht kunt bereiken wat je maar wilt, als je snapt hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. Omdat ik als geen ander weet dat als je dat gaat doen en het jezelf écht toestaat, jouw eetpatroon (en je lijf) volledig in balans komt. Ik werk niet met eetlijsten, recepten, we doen niet aan calorieën tellen of wegen (hell no!). Je gaat alles anders doen dan je ooit hebt gedaan. Omdat dát nodig is om te krijgen wat je tot nu toe niet kreeg.

Absoluut niet! Deze e-course is er voor iedereen die ‘rommelt’ met eten en haar lijf en verlangt naar ontspannen eten en gezond zijn zonder strijd. Of je nou wel of niet een (gediagnosticeerde) eetstoornis hebt, maar blijft diëten en jojo-en of het gewoon lastig vindt om van je lijf te houden en te eten zonder angst. Het maakt niet uit. Als je moeiteloos jouw ideale gewicht wil bereiken, dan is de e-course voor JOU!

Je volgt de e-course zelfstandig vanuit je eigen huis, maar je bent zeker niet alleen! Zodra je de e-course aanschaft, krijg je toegang tot het besloten Freedom Network (niet op Facebook). Hier kun je delen en helen met gelijkgestemde vrouwen, zowel voor als na de e-course. Je hebt toegang tot de 4 opgenomen Q&A sessies specifiek voor deze course. Daarnaast blijf je lid van de Freedom Network, waar ik sowieso tot juni 2021 eens per maand een live masterclass geef. Ook kun je meer dan een dozijn opgenomen masterclasses terugkijken. Genoeg soulfood dus!

De e-course bestaat uit 4 modules. Het is handig als je wekelijks ± 2 uur vrijmaakt om alle opdrachten te bekijken en uit te voeren. Maar je hebt levenslange toegang, dus no rush.

Dat hangt ervan af. Sta je open voor nieuwe inzichten en een nieuwe waarheid, dan zeker WEL! In de e-course maak ik gebruik van verschillende technieken die sommige mensen ‘zweverig’ vinden zoals meditatie. Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan is deze e-course niks voor jou. Ik wil werken met vrouwen die open staan voor spiritualiteit en er klaar voor zijn om zichzelf weer te verbinden met de heelheid in zichzelf. Als dit je aanspreekt, dan ben je hier op de juiste plek!

Het enige wat je nodig hebt is openstaan, vertrouwen en ZIN om ervoor te gaan! Verder is het handig om een laptop/ device met een werkende internetverbinding te hebben. That’s it;-). 

We zijn hard op weg naar een prachtige nieuwe werkelijkheid waarin geld een totaal andere betekenis zal hebben dan we gewend zijn. Dit is een tussenstap, totdat we zó wezenrijk verbonden zijn dat we een energetische uitwisseling van liefde kunnen doen. Tot die tijd en tot we met die liefde ons brood kunnen kopen, bied ik je graag de gelegenheid om zelf te kiezen hoeveel je betaalt. De hoeveelheid maakt niets uit voor het materiaal dat je ontvangt. Het ‘voor wat hoort wat’ schuld-schaarste systeem is nu júist waar we bij aan het wegbewegen zijn, op weg naar een nieuwe werkelijkheid. Wil je na afloop nog een ‘top up’ sturen, dan kan dat altijd via ‘donaties’ in het menu op mijn website.

Ik volg waar de inspiratie me heenbrengt, dus ik weet het oprecht niet. Voor nu staat ie weer even op, dus ook als je het gevoel hebt dat je er nu niet klaar voor bent, zou ik hem toch aanschaffen, zodat je hem op je eigen tempo en als het jou uitkomt kunt volgen. 

Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches