Inborn Freedom - Sofiana.nl

Inborn Freedom - Geboorte in Kaart

Jouw start hier op aarde heeft zó veel meer invloed dan je denkt.
Zet jezelf of jouw baby vrij van belemmerende geboortepatronen.
Reclaim your Inborn Freedom!

Ontdek waar gedrag vandaan komt, zodat het kan oplossen

Jouw geboorte of die van je kind compleet in kaart gebracht

Héél veel aha-momenten en vallende kwartjes gegarandeerd!

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.

Herkenbaar?

Jouw start bepaalt meer dan je denkt!

We denken vaak dat gedrag genetisch bepaald is, ontstaan is (door trauma’s) in onze kindertijd of dat ‘we nou eenmaal zo zijn.’ Natuurlijk is dat allemaal een beetje waar, maar dit is maar een klein deel van jouw verhaal. Jouw geboorte en de prenatale periode zijn minstens zo belangrijk! Jouw ervaring als kindje in je moeders buik was jouw allereerste imprint in dit fysieke leven en met jouw geboorte werd het helemaal ‘echt’. Best logisch dus, dat de tijd in je moeders buik en jouw geboorte nogal een impact heeft. Dachten dokters vroeger dat baby’s geen pijn voelden en dat kinderen tot drie jaar niets onthouden, inmiddels weten we beter (en gelukkig sijpelt dit óók steeds meer de reguliere wetenschap en zorg in). En het leuke is dus dat je daar nu iets mee kunt! 
Na een Geboorte in Kaart sessie:

When a human is born, they’re already filled with an intuitive knowledge of centuries and centuries of people beforehand. A child has wisdom. Their cells have wisdom.

Bruce Lipton, celbioloog

 

Wist je dat?

Ervaringen van anderen

Sinds het in kaart brengen van mijn geboorteverhaal voel ik een lichtheid en vrijheid, kalmte en vrede, die mijn hoofd niet kan verklaren. Een aantal hardnekkige patronen zijn bijna als vanzelf gaan ont-wikkelen en oplossen en ik heb echt quantum leaps kunnen nemen op een aantal gebieden van mijn leven. Ook al was mijn start op deze wereld vrij heftig en verdrietig, weten waar het allemaal is begonnen, was alles behalve een beperkende ervaring - het was juist verruimend. Rust. Het heeft een plekje. En daardoor ontstond er veel ruimte om weer een heel stuk dichter bij mezelf te komen en in tune met mijn kern door het leven te gaan. Na de prachtige sessie kreeg ik ook nog eens een heel uitgebreid verslag in mijn inbox dat zó speciaal voelde. Helemaal voor mij op papier gezet en vol met licht en liefde en wijsheid van Annika. Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring van het ontdekken van je eigen geboorteverhaal. Mijn tranen tijdens het lezen van het verslag waren van erkenning en ontspanning en ook daarna voelde ik me weer een stukje vrijer om in dit leven te doen wat klopt voor mij.
Shirley
Ik heb een sessie geboekt omdat ik wilde weten waar sommige gevoelens vandaan komen en wil weten welke belemmerende overtuigingen ik echt mag loslaten. De sessie heeft me veel aha-momenten gegeven, het geeft een rust en vertrouwen en nieuwe energie om door te gaan en mijn 'speurtocht' niet op te geven. Ik zou de sessie zeker aanraden, vooral als je wilt weten en leren begrijpen waarom je sommige dingen doet of waarin je wordt belemmerd en hier afscheid van wil nemen omdat het tijd is om verder te gaan! Het geeft begrip, een weten en nieuwe wijsheid.
Evelien
Tijdens en na de geboorte in kaart sessie kwamen er veel verschillende emoties los die ik niet had verwacht. Puzzelstukjes vielen op hun plek waardoor ik mezelf nog beter begrijp. Heel krachtig wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren. Ik ben echt onder de indruk van de innerlijke rust die ik na afloop ervaarde.
Dit is echt voor iedereen zeer waardevol!
Maria

Je bent geboren om VRIJ te leven!

She was born to be free
Let her run wild in her own way
And you will never lose her

– Nikki Rowe

Een geboorte in kaart sessie:

Waarom een sessie volgen bij mij?

Ik ben Annika Sofiana, opgeleid als orthopedagoog en inmiddels ‘geboren professional’ door de afgeronde opleiding van ‘Je geboorte in kaart’. In de sessie werk ik dus met een wetenschappelijk onderbouwde methode. Whiehoe! Dit is geen zweverige, vage shizzle. Het is gewoon de real deal. Jouw lichaam en al jouw cellen hebben bewustzijn en geheugen. Ook al weet jij misschien niets meer van het moment dat jij ontstond, je lijf weet het nog héél goed en dát is waarom je niet verder komt. Net als het lichaam van jouw kindje, waardoor bepaald gedrag naar voren komt. Door daar licht op te schijnen, kunnen blokkades voorgoed verdwijnen.

Het lichamelijke stuk is echter niet het hele verhaal. Ik heb me afgelopen jaren bezig gehouden met manifesteren, de universele wetten en kwantumfysica (wat overigens pure wetenschap is ;-)). En inmiddels weet ik zeker: ons bewustzijn gaat nog veel verder dan dit aardse, fysieke lichaam. Jij (en natuurlijk jouw kindje ook) bent op dit moment naar Aarde gekomen om hier iets te doen. Om te her-inneren wie je werkelijk bent en weer helemaal jezelf te Zijn. Vrij. Licht. Letterlijk Zielsgelukkig. In de sessie staan we daarom óók stil bij dat stukje. Anders is jouw geboorteverhaal, of beter gezegd: jouw Zijnsverhaal niet compleet en kun je nog niet écht VRIJ leven.

Als je bij mij een sessie doet, ga ik dus verder dan de oppervlakte. Ik ben niet alleen een ‘wetenschapper’, ik ben vooral een WEZENschapper. Oftewel: ik raak aan wie we wezenlijk zijn, want in dát bewustzijn is waar de werkelijke verandering plaatsvindt. Door te her-inneren en bewust te verbinden met wie jij werkelijk bent (en wie je kindje werkelijk is), kun je weer écht vanuit vrijheid jouw leven gaan creëren. Want JIJ creëert jouw werkelijkheid en als er blokkades zitten die jou in de weg staan bij het vrij, ontspannen en liefdevol manifesteren van jouw ultieme verlangen en grootste dromen, dan is het de hoogste tijd om die op te ruimen. En dat is ‘lichter’ en makkelijker dan je denkt! Sterker nog, dat is ontzettend helend en bevrijdend! Het is precies waar je al die jaren op gewacht hebt. Het is precies waar jouw kindje op wacht. Waar de kindjes van deze tijd ons aan her-inneren. Dat we weer gaan nadenken over de échte belangrijke levensvragen zoals ‘Wie ben ik eigenlijk écht en waarom ben ik hier?’ ‘Wie is mijn kindje werkelijk? ‘Wat hebben wij heeft allemaal opgeslagen van de geboorte en daarvoor?’ En ‘Wat betekent dat voor ons gedrag en onze emoties?’ Het is mijn missie je te helpen herinneren dat je oneindig krachtig bent. Jij kunt écht jouw werkelijkheid creëren. Je hoeft niet meer te lijden en strijden, te streven en te ploeteren door het leven. Het is écht mogelijk om vanuit volledige vrijheid, flow en ontspanning te leven en moeiteloos te manifesteren waar je zo naar verlangt. Sterker nog, het is de bedoeling. Zo krachtig ben jij, zo krachtig zijn wij allemaal. Het is de hoogste tijd dat we dat weer gaan inzien.

Voor jezelf

Jouw geboorteverhaal in kaart brengen kan een oplossing bieden voor talloze angsten, blokkades en (gedrags)problemen, waaronder faalangst en andere (onverklaarbare) angsten zoals angst voor de bevalling. Maar ook bij perfectionisme, onzekerheid, uitstelgedrag, concentratieproblemen, eetbuien, anorexia, boulimia of andere (eet)verslavingen, stress, depressie, burn-out, relatieproblemen en zelfs vruchtbaarheidsproblemen kan een sessie uitkomst bieden. 

Of gewoon als je niet lekker in je vel zit, het gevoel hebt dat je telkens vastloopt in je leven en graag meer vrijheid, ontspanning en plezier wilt ervaren! Als je eindelijk écht wilt gaan doen waarvoor je hier op aarde bent, zal deze sessie absoluut helpen om eindelijk de doorbraak te creëren waar je letterlijk en figuurlijk al je hele leven op hebt gewacht. Het is tijd voor het grote herinneren. Je bent hier niet voor niets.

Heb je interesse in een geboorte in kaart sessie voor jezelf? Boek dan direct een sessie in! 

Voor je baby (0-2 jaar)

Een geboorte in kaart sessie voor je baby (0-2) geeft je instant meer inzicht in het (onverklaarbare) gedrag van jouw zoon of dochter. Denk aan huilbaby’s, (door)slaapproblemen, eetproblemen, gedragsproblemen zoals boosheid, druk zijn, slaan of bijten, maar ook onzekerheid, (faal)angst, verlatingsangst, angst voor water etc. Geen vraag is te gek en je zult versteld staan van de inzichten die hieruit komen! Als je weet waar gedrag vandaan komt, kun je er iets aan doen! Hieronder kun je direct een sessie inboeken voor je baby tot 2 jaar. Heb je interesse in een geboorte in kaart sessie voor je oudere kind? Neem dan even contact met me op via info@sofiana.nl

Reclaim your inborn freedom!

Inborn Freedom Sessie
Volwassene

♥️
 • Een uitgebreide 1:1 sessie via Zoom (duur 2 tot 2.5 uur)
 • Liever face to face? Ik kom bij je thuis (20 km. rondom Wieringerwerf)
 • Vooraf vul je een vragenlijst in. Uiterlijk 2 dagen voor de afspraak stuur je die ingevuld terug.
 • Na afloop ontvang je binnen 5 werkdagen een uitgebreid verslag met toelichting en praktische opdrachten om mee aan de slag te gaan.
 • Currency of care♥️: bepaal zelf hoeveel je betaalt.
 • Als je betaalt, ontvang je direct een e-mail met een link naar mijn agenda om een afspraak in te plannen.
 • Afspraken vinden plaats op zaterdag of zondag

Inborn Freedom Sessie
Baby 0-2 jaar

♥️
 • Een uitgebreide 1:1 sessie via Zoom (duur 2 tot 2.5 uur)
 • Liever face to face? Ik kom bij je thuis (20 km. rondom Wieringerwerf)
 • Vooraf vul je een vragenlijst in. Uiterlijk 2 dagen voor de afspraak stuur je die ingevuld terug.
 • Na afloop ontvang je binnen 5 werkdagen een uitgebreid verslag met toelichting en praktische opdrachten om mee aan de slag te gaan.
 • Currency of care♥️: bepaal zelf hoeveel je betaalt.
 • Als je betaalt, ontvang je direct een e-mail met een link naar mijn agenda om een afspraak in te plannen.
 • Afspraken vinden plaats op zaterdag of zondag

Veelgestelde vragen

Ja, zeker! Hoe meer je kunt achterhalen, hoe beter, maar zelfs als je helemaal niets weet (bijvoorbeeld als je geadopteerd bent) kun je heel veel inzicht uit een sessie halen. Tijdens de sessie zullen we namelijk jouw lichaamsgeheugen aanspreken en zul je versteld staan van hoeveel jouw lijf nog ‘weet’ zonder dat je het zelf wist!

Het verschilt een beetje per persoon en per situatie, maar een hele geboorte in kaart brengen vraagt om een uitgebreid gesprek. Houd daarom rekening met ongeveer 2 tot 2,5 uur. 

Op dit moment bied ik de Inborn Freedom sessies online aan en dat werkt super. De sessie vindt plaats via Zoom. Hierbij is het wel heel belangrijk dat je een fijne, ontspannen plek voor jezelf kunt creëeren en zeker weet dat je niet gestoord wordt. Woon je in de kop van Noord-Holland (20 km. rondom Wieringerwerf), dan kan ik ook bij je thuiskomen.

Dat hangt ervan af. De methode waarmee ik in de sessie werk (Geboorte in Kaart) is allesbehalve zweverig en gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek rondom pre-, peri- en postnatale psychologie, lichaamsgeheugen en bewustzijn. In de sessie zal ik waar ik dat nodig vind wel technieken of begrippen hanteren die sommige mensen zweverig vinden (denk aan meditatie, bewustzijn etc.).  Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. Mijn missie is om jou te helpen her-inneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. Uit het hoofd en terug in je hart en Ziel. Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan kun je beter iemand anders zoeken (no hard feelings). Ik wil alleen werken met mensen die open staan voor het grotere plaatje en er klaar voor zijn om zichzelf weer te verbinden met de heelheid in zichzelf. Als dit je aanspreekt, dan ben je hier op de juiste plek!

We zijn hard op weg naar een prachtige nieuwe werkelijkheid waarin geld een totaal andere betekenis zal hebben dan we gewend zijn. Dit is een tussenstap, totdat we zó wezenrijk verbonden zijn dat we een energetische uitwisseling van liefde kunnen doen. Tot die tijd en tot we met die liefde ons brood kunnen kopen, bied ik je graag de gelegenheid om zelf te kiezen hoeveel je betaalt. De hoeveelheid maakt niets uit voor de kwaliteit van sessie of het verslag. Het ‘voor wat hoort wat’ schuld-schaarste systeem is nu júist waar we bij aan het wegbewegen zijn, op weg naar een nieuwe werkelijkheid. Wil je na afloop nog een ‘top up’ sturen, dan kan dat altijd via ‘donaties’ in het menu op mijn website.

Stuur me een mailtje op info@sofiana.nl en ik neem binnen 2-3 werkdagen contact met je op!

Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches