E-course 'Ik eet vrij!' - Sofiana.nl

Nooit meer bang om aan te komen!

Bereik moeiteloos je ideale gewicht.
Vertrouw weer op je lichaam.
Eet alles wat je wilt, zonder dik te worden.

Meld je NU aan en ontvang mijn e-book GRATIS!

Alles eten wat je wilt, zonder schuldgevoel of angst.

Leer weer vertrouwen op de wijsheid van je lichaam.

Bereik moeiteloos je ideale gewicht zonder honger lijden.

Herken je dat?

Volledig jezelf zijn, dát is pas gezond!

Wat als je nu al helemaal goed bent en alleen maar zou eten wat je écht wilt?
Hoe zou je leven er dan uit zien? Hoe zou je je voelen? 
Geloof me…het kan WEL! Na de e-course:

Stel je voor dat je...

Je bent al goed, precies zoals je bent.

"Ik wil je niet coachen, 
ik wil je inspireren."

Ik hoef jou niet te coachen, want ik geloof niet dat je kapot bent, of dat je ziek bent.
Je bent al helemaal heel en al helemaal goed genoeg. Ik wil je enkel en alleen inspireren om dat weer te voelen. Ik hoop dat mijn woorden en opdrachten jou helpen te her-inneren.
Wie je werkelijk bent. Dat je al helemaal goed bent.
Dat je voor eens en altijd mag stoppen met streven en mag gaan eten zoals je werkelijk bent.

Het is de hoogste tijd om écht los te komen van de angst die jouw leven beheerst:
die alles verslindende angst om aan te komen en niet goed genoeg te zijn.
Ik weet hoe het is, want jarenlang zat ik gevangen in de hel van eet- en dwangstoornissen.

Toen ik vrij ging eten dacht ik dat ik megadik zou worden als ik dit zou doen. Maar niets bleek minder waar. Pas als je stopt met streven, met controleren en weer start met luisteren naar je lichaam, kun je écht moeiteloos je ideale gewicht bereiken. Het gewicht waarbij je heerlijk in je vel zit, supergezond bent en niet te vergeten: ultiem aantrekkelijk. Helemaal JIJ!

Nu eerst maar eens ontdekken hoe fijn het is om te genieten van een lekker taartje!
Elke dag weer!

Zeven modules vol VRIJHEID!

Je bent al heel

Kom weer in contact met de heelheid in jezelf en voel dat je nergens aan hoeft te voldoen. Omdat je al helemaal goed bent.

Ontmoet monster

Je leert hoe je een tegengeluid biedt aan 'monster': jouw egostem die je continu vertelt dat je niet goed genoeg bent en moet afvallen.

Bewust ZIJN

We staan stil bij de oordelen en onbewuste overtuigingen die jij hebt over lichaamsbeeld en eten. Als je ze bewust maakt, kun je ze omkeren!

Liefdevol gokken

Vrij eten werkt alleen als je het echt gaat DOEN. Liefdevol gokken betekent doen wat spannend is, maar waarvan je voelt dat het klopt.

Move on!

Eten is onlosmakelijk verbonden met bewegen en sporten. Je leert hoe je liefdevol kunt bewegen omdat het goed voelt en niet omdat het moet.

Je bent niet alleen

Verbinding is HET antwoord op verslaving. We gaan aan de slag om je weer te verbinden met je hart, je lichaam en eten en je omgeving.

Spiegelen

Gedurende de hele e-course leer je hoe je telkens alles wat je denkt, voelt en doet rondom eten kunt omdraaien. Daar ligt de vrijheid.

Meditaties

Elke module bevat een meditatie die je helpt om onbewuste overtuigingen om te draaien en meer in contact te komen met je ware zelf.

Opdrachten

Elke module bestaat uit verschillende video's met daarbij horende opdrachten die je in je eigen tempo kunt uitvoeren.

Stop met streven, begin met LEVEN!

– Annika Sofiana

The Freedom Network

Delen = helen!

Je volgt de e-course weliswaar op je eigen tempo en op jouw manier (het gaat immers om het zoeken en volgen van jouw eigen weg), maar je bent niet alleen. Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag of kom je niet verder? Dan kun je altijd terecht in het Freedom Network. Dit is een veilige, besloten community (niet op FB), waar je kunt delen & helen met gelijkgestemden en waar ik t/m juni 2021 maandelijks een masterclass geef over vrij eten & leven met de universele wetten (en je kunt meer dan een dozijn masterclasses terugkijken, een hele berg soulfood dus!).

Ervaringen van anderen:

Sinds ik de course bij Annika volg denk ik minder na over hoe ik zal gaan eten. Ik controleer minder, ik heb minder angst en eten speelt minder een rol in mijn leven. Ik heb meer een gevoel van ontspanning en vrijheid en vrolijkheid. Ik doe dingen steeds meer uit een gevoel van flow in plaats van forceren en moeten. Heel vaak ga ik naar de cursus terug en voel me instant bevrijd en nieuwsgierig naar het leven! Ik ervaar veel meer ontspanning!
Emma
De e-course is zó, zó, zó waardevol. Het voelt echt alsof Annika naast me staat. Ik heb al zoveel geleerd, eigenlijk vooral over het leven en mijzelf. Ik voel me gesteund en niet alleen in dit proces.
Shirley
Ik begin steeds meer los te laten wat 'goed/gezond' en 'slecht/ongezond' voedsel zou zijn. Als ik ergens zin in heb, ga ik het eten. En juist omdat ik alles mag eten, overal en altijd, ben ik nu veel sneller verzadigd. Ik heb inmiddels al een paar weken geen eetbuien meer gehad. Wauw, dat was wel waar ik van had gedroomd, maar ik had niet verwacht dat het ooit zover zou komen.
Marion
Ik heb nog nooit zo mindful en liefdevol gegeten, totaal zorgeloos. 
Dat dit bestaat...dit zou iedereen moeten weten!
E.

Het enige wat je hoeft te doen is terugkeren naar wie je écht bent.

Alle voordelen op een rijtje:

Doe mee aan de e-course 'Ik eet vrij!'

Nooit meer bang om aan te komen.

Vrijheid smaakt GOED!

Food Freedom for YOU!

Food en freedom Forever pakket

♥️
  • Toegang tot de 'Ik eet vrij!' e-course PLUS:
  • Levenslange toegang tot mijn volledige bibliotheek met ALLE e-courses rondom vrij eten
  • Betaal o.b.v. minimale donatie.
Populair

Bonussen

E-book 'Op zoek naar wijsheid.'

De verzameling wijsheden in dit e-book (95 pagina’s) zijn voor mij de ultieme levensfilosofie.
Het is een verslag van mijn reis vanuit de diepste donkerte van depressie, eetverslaving, angst en dwang naar ultieme vrijheid. 
Elke module van de e-course sluit aan bij één van de wijsheden in het e-book.

Werkboek 'Ik eet vrij!'

Zodra je de training aanschaft, krijg je direct toegang tot alle modules en natuurlijk kun je het werkboek downloaden. 

Nog meer ervaringen van anderen:

Ik heb ontzettend veel baat gehad bij Annika's training. Als je er echt voor openstaat, kan het je hele leven veranderen. Annika is ook echt een geweldige coach hierin. Ze ondersteunt je bij het hele proces, deelt veel vanuit haar ervaringen en geeft je de moed om door te gaan. Een mooi mens, met een hart van goud!
Marion
Ik ben zó dankbaar dat ik Annika heb gevonden! Ze verwoordt dingen op een manier dat het bij mij binnenkomt. 
Ik voel me steeds vaker 'zen' als ik eet.
S.

Veelgestelde vragen

Het unieke aan vrij eten is dat ALLES mag. Bij welk dieet mag dat nou? Vrij eten is dan ook allesbehalve een dieet! Wat ik je geef zijn de tools en het vertrouwen dat je écht altijd en overal alles mag eten wat je wilt. Omdat ik als geen ander weet dat als je dat gaat doen en het jezelf écht toestaat, jouw eetpatroon (en je lijf) volledig in balans komt. Ik werk niet met eetlijsten, recepten, we doen niet aan calorieën tellen of wegen (hell no!). Je gaat juist weer leren luisteren naar de intuïtieve wijsheid van je lichaam.

Dit is natuurlijk dé vraag waar de hele training om draait: die alles verslindende angst om aan te komen. Ik kan je geen garanties geven of je wel of niet zult aankomen. Dat hangt namelijk van jouw lichaam af en van hoe je nu eet. Heb je nu veel eetbuien waardoor je bent aangekomen, dan heb je een grote kans dat je afvalt als je vrij gaat eten. Honger je jezelf nu uit, dan kan het goed zijn dat je voor jouw ideale gewicht (let wel, dit ‘ideaal’ bepaal JIJ niet!) zal aankomen. Ik kan je wél de garantie geven dat als je vrij gaat eten en leven, het niet meer uitmaakt of je aankomt of afvalt, omdat het al goed IS. Het gaat erom dat jij je lijf de kans geeft om volledig in balans te komen. Hoe die balans eruit ziet, is voor iedereen anders. Het feit dat we onszelf kunnen uithongeren en daarmee afvallen maakt dat we denken dat WIJ bepalen hoeveel we wegen. Terwijl dat helemaal niet klopt (anders zou de dieetindustrie niet meer hoeven bestaan, toch?). We gaan dan ook uitvoerig aan de slag met lichaamsbeeld en alle belemmerende overtuigingen daarover en over eten en gezondheid. Zodat je weer kunt gaan ervaren dat jouw eigenwaarde niet afhangt van hoe je lijf eruit ziet, wat je in je mond stopt en wat anderen daarvan vinden. 

Vrij eten (en leven) is het gezondste wat je kunt doen, daar ben ik heilig van overtuigd. Alles eten wat je wilt en vertrouwen op de wijsheid van ons lijf is onze natuurlijke staat. Kijk maar naar baby’tjes! We zijn in de loop van onze opvoeding allerlei overtuigingen gaan geloven over wat gezond is en wat niet en daarmee maken we onszelf helemaal gek. In de e-course gaan we daar uitvoerig mee aan de slag: als je bewust bent van al die overtuigingen, kun je iets anders gaan geloven! En als er íets gezond is, dan is het wel je lijf voeden met waar het om vraagt en te omarmen zoals het is. Zonder stress, zonder angst en vol ontspanning en in vrijheid leven… Overigens betekent het niet dat je nooit meer iets ‘gezonds’ mag eten. Integendeel. Maar ALLES mag. Dat is het verschil.

Dat was ook wat ik dacht, toen ik vrij ging eten. En ik was ervan overtuigd dat als ik dit ging doen, ik alleen maar eetbuien zou blijven houden en nooit meer kon stoppen met eten. Maar je leest dit niet voor niets. Je bent klaar om niet meer te luisteren naar die angst. Om te geloven in jezelf, te geloven in de wijsheid van je lichaam. In de e-course leer ik je hoe je ondanks de angst het TOCH elke keer kunt gaan doen. Omdat je het niet hóeft te kunnen, omdat je al goed bént. Vrij eten kun je niet fout doen. Je doet het, of je doet het niet. Aan jou elke keer weer de keus: kies je voor liefde, of kies je voor angst…

Absoluut niet! Deze e-course is er voor iedereen die ‘rommelt’ met eten en haar lijf. Of je nou wel of niet een (gediagnosticeerde) eetstoornis hebt, maar blijft diëten en jojo-en of het gewoon lastig vindt om van je lijf te houden en te eten zonder angst. Het maakt niet uit. Als je gebukt gaat onder de angst om aan te komen en daar vanaf wilt, dan is de e-course voor JOU!

Ik geef geen 1 op 1 sessies meer rondom vrij eten, omdat mijn natuur me een andere kant op bewogen heeft. Wel geef ik nog 1 op 1 ‘Inborn freedom sessies’ die ook veel licht kunnen schijnen op jouw relatie met eten en een onwijze aanvulling kunnen zijn in jouw vrij eten proces. Deze boek je hier.

Je volgt de e-course op je eigen tempo. Sommige opdrachten kosten wat meer tijd en bewustwording dan anderen. Vrij eten is een proces, dus overhaast het niet! Als je elke week minstens een dagdeel actief aan de slag gaat met de training, ben je binnen ±2-3 maanden klaar met het bekijken van het materiaal en het uitvoeren van de opdrachten. Maar ‘klaar’ ben je nooit. Als je vrij gaat eten en leven, zul je merken dat het leven je telkens weer uitdaagt om naar binnen te keren en JOUW weg te volgen. Dat is ook de reden waarom je levenslang toegang hebt! 

Dat hangt ervan af. Sta je open voor nieuwe inzichten en een nieuwe waarheid, dan zeker WEL! In de e-course maak ik gebruik van verschillende technieken die sommige mensen ‘zweverig’ vinden zoals meditatie, stilte en bewustwording. Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. De hele e-course is gericht op het verbinden van je hoofd (ego/ monster) met je hart (ziel/ source/ ware zelf). Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan is deze e-course niks voor jou. Ik wil werken met vrouwen die open staan voor spiritualiteit en er klaar voor zijn om zichzelf weer te verbinden met de heelheid in zichzelf. Als dit je aanspreekt, dan ben je hier op de juiste plek!

Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches