Afvallen met de wet van aantrekkingskracht in 6 stappen! - Sofiana.nl

Geloof jij het? Dat je moeiteloos je ideale gewicht kunt bereiken en zelfs kunt afvallen zonder daar iets voor te doen? Moeiteloos, als in: zonder diëten, zonder discipline, zonder wilskracht, zonder dwang en controleren en zonder ook maar één stap in de sportschool te zetten?

Waarschijnlijk niet.
Hoewel een ieniemini tiny deeltje van jou het WEL gelooft, anders las je dit nu niet ;-).

Waarschijnlijk denk je dat je om af te vallen en jouw ideale gewicht te bereiken hard moet werken, discipline moet tonen en vooral niet mag toegeven op ‘zwakke’ momenten. Dat gezondheid en een fit lichaam nou eenmaal hard werken is.
En dat je lui, ongezond en zwak bent als het niet lukt.

Too good to be true?

Terwijl het eigenlijk andersom is.  Om écht je ideale gewicht te bereiken en ultiem gezond te worden, hoef je werkelijk waar NIETS te doen! Sterker nog. De enige manier om je ideale gewicht te bereiken is dat: NIETS doen. 
Niet sporten, niet letten op de calorieën, niet controleren wat we wel en niet mogen eten.
Niets doen om het ‘probleem’ op te lossen. Niets doen om gezonder te eten, fitter te worden of af te vallen.

NIETS!

‘Uhhhhhm, hoor ik je denken. Maarrre dat kán toch helemaal niet? Ik ben nu écht te dik/ ongezond en ik wil echt fitter worden. Daar moet ik dan toch wel aan werken? Ik moet echt weer op mijn eten gaan letten. Ik moet echt weer gaan sporten. Dit klinkt als TOO GOOD TO BE TRUE!’

Maar weet je wat ‘too good to be true is’? Al die beloftes van de dieetindustrie!
Serieus, als het écht zo simpel zou zijn, zou niemand nog op dieet zijn. Als het écht zo simpel was, dan zouden de mensen die het hardst sporten, het meest gedisciplineerd zijn en het meest gezond eten ook écht het gelukkigst en het gezondst zijn.
Geloof jij het?

Het is veel makkelijker dan je denkt!

Het bereiken van je ideale gewicht is VEEL makkelijker dan je denkt! Als je de wet van aantrekkingskracht vóór je laat werken, bereik je je ideale gewicht zonder daar ook maar iets voor te doen. Je hoeft nooit meer op dieet, nooit meer honger te lijden en NOOIT meer nee te zeggen tegen iets lekkers.

Maar wat dan WEL?

Misschien denk je nu: oké, maar wat dán? Als ik niet meer op dieet hoef en hoef te sporten, HOE ga ik dan ever ooit gezonder worden en mijn ideale gewicht bereiken? Het antwoord is simpel: door gebruik te maken van de wet van aantrekkingskracht en die vóór je te laten werken.

Bereik moeiteloos je ideale gewicht in zes stappen!

  1. Stap 1: Vergeet alles wat je tot nu toe hebt aangenomen als de waarheid over eten, diëten, afvallen en gezondheid. Onderken dat al die op angst en schaarste gebaseerde overtuigingen geconditioneerd zijn door je opvoeding en de samenleving. Open je mind en je hart voor een nieuwe werkelijkheid gebaseerd op overvloed, die net zo waar is, maar wel een stuk gezonder, gelukkiger en fijner is!
  2. Stap 2: Haal de focus af van het probleem en de HOE. Weiger gewoonweg om ook nog maar 1 seconde te verspillen aan het nadenken over afvallen en vooral: hoe je dat dan zou moeten doen. Dus: verbrand al je dieetboeken, stap niet meer op de weegschaal, spoel je Fitbit door de wc, tel alleen nog maar zegeningen, geen calorieën en STOP met het eindeloze nadenken over hoeveel je mag eten en hoeveel je moet bewegen. Eet gewoon wat je wilt en beweeg hoe en wanneer jij wilt. Punt.
  3. Stap 3: Focus in plaats daarvan op hoe jij je voelt. Wat denk je dat het perfecte lijf je zal geven? Hoe voelt dat? Doe er vervolgens alles aan om je NU al zo te voelen. Ga bijvoorbeeld heerlijk dansen om je te vrij te voelen, of denk aan hoe bijzonder het is dat je dit kunt lezen, dat je ogen werken, je hersenen werken en wees dankbaar voor hoe je gezond je eigenlijk al bent. Maak het leven leuk en zorg ervoor dat je je zo goed mogelijk voelt, wat je omstandigheden ook zijn.
  4. Stap 4: Blijf deze shift maken elke keer dat ego je weer terugtrekt in de angst en het HOE. Elke keer dat je geconditioneerde mind je wijs maakt dat het écht niet zo makkelijk kan zijn, dat als je zo doorgaat je SUPER dik gaat worden, dat je een loser bent en snel weer naar de sportschool moet gaan….ELKE KEER dat dat gebeurt is het enige wat je doet dit: Blijf focussen op je beter voelen, NU. Blijf gewoon lekker eten, zet een lekkere serie op en ga lekker chillen op de bank. Whatever feels good!
  5. Stap 5: Blijf voor jezelf herhalen: mijn ideale gewicht is onderweg. Het komt, als ik me goed voel! Hoe jouw gewicht en gezondheid er NU uit zien zegt niets over de toekomst. Als jij je gedachten en gevoel blijft shiften, zal je fysieke werkelijkheid binnen no time veranderen. Jouw gedachten creëeren jouw werkelijkheid!
  6. Stap 6: Je bereikt je ideale gewicht. En ultieme gezondheid, vrijheid, geld en ALLES wat je maar wil. Het zal moeiteloos je leven instromen. Het is wet!

Ja, zo makkelijk kan het écht zijn.
Maar, I know, simpel is vaak het moeilijkst. Daarom heb ik de e-course ‘Bereik je ideale gewicht met de wet van aantrekkingskracht!’gemaakt, waarin ik je in vier super simpele stappen leer HOE (jep, haha!) je dat doet en hoe je ervoor zorgt dat je die stappen echt kunt opvolgen zonder bedolven te worden onder angst en paniekgedachten en natuurlijk: zonder ongezond dik te worden. Je krijgt alle tools om moeiteloos je ideale gewicht te bereiken. 

Klik hier voor alle informatie!

Als iedereen DIT zou doen in plaats van weer te trappen in de leugens van een nieuw dieet, zou de dieetindustrie morgen niet meer bestaan. En hoe fijn (en gezond) zou dát zijn?!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches