E-book

Ik weet hoe het is om zo bang te zijn om aan te komen dat je niets meer durft te eten. Om zo uitgeblust te zijn dat zelfs ademen moeite kost. Om je zo eenzaam te voelen dat je er liever helemaal niet meer wilt zijn. Ik weet hoe het is. Maar ik weet óók hoe het kan zijn, want ik ben nu hier. Ik ben nu vrij. En ik ga nooit meer terug.

Ik geloof dat iedereen kan leren om los te komen van negatieve (dwang)gedachten.
Jij dus ook! Het maakt niet uit hoe diep je nu zit of hoe wanhopig je bent. Dat was ik ook, maar ik vond de weg naar boven. Hoe ik dat deed, beschrijf ik in dit e-book.

In mijn e-book neem ik je mee langs verschillende inzichten die mijn leven totaal hebben veranderd. In de loop der jaren heb ik veel therapieën gevolgd waarvan de meesten niet of zelfs averechts werkten. Op eigen houtje ben ik – uit pure wanhoop – afgelopen jaren aan de slag gegaan met persoonlijke ontwikkeling en therapieën buiten de reguliere gezondheidszorg. Uit al die dingen heb ik gehaald wat voor mij werkte; het heeft ervoor gezorgd dat ik nu vrij eet, voel en leef. De verzameling wijsheden in dit e-book zijn voor mij de ultieme levensfilosofie. Het is een verslag van mijn reis vanuit de diepste donkerte van depressie, angst en dwang naar ultieme vrijheid.

Ik geloof met alles wat ik in me heb dat mijn inzichten jou ook zullen helpen. Zodat jij niet door diezelfde hel heen hoeft te gaan als ik. Ik heb zelf ervaren: hoe meer inzicht en bewustzijn, hoe meer groei en geluk. Iedereen kan het, jij dus ook! Het antwoord ligt in jou.
Je hebt altijd het vermogen om jezelf te helen. Je beseft het alleen misschien nog niet...