44 daagse - Sofiana.nl
44-daagse

Eetbuivrij eten & leven

Met het moeiteloos manifesteren model©

Voed je ziel en ga eten en leven zoals je écht bent.
Manifesteer moeiteloos een (eetbui)VRIJ  leven.
Currency of care: betaal op basis van minimale donatie ♥️.

Word een bewuste creator van jouw fysieke werkelijkheid

Verhoog je frequentie, zodat eetbuien instant verdwijnen

Kom uit je hoofd en vertrouw weer op je lichaam & intuïtie

Wanneer is de 44-daagse het programma voor jou?

 • Je bent een dappere, eigenwijze en gevoelige ziel met een knapzak VOL dromen, verlangens en hoop.
 • Je ervaart een diep verlangen naar ultieme vrijheid, naar zingeving, naar leven zoals je je écht diep vanbinnen voelt.
 • Je voelt haarfijn aan dat er ‘iets’ niet klopt aan de manier waarop we nu leven. 
 • Je bent een kei in jezelf aanpassen, kleiner maken en ‘maar gewoon doen’, terwijl je ondertussen voelt dat dit niet is waar je gelukkig van wordt.
 • Je bent eigenwijs, hebt een eigen mening en je wilt niet langer achter de massa aanlopen. Je bent eraan toe om dingen op JOUW manier te gaan doen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.
 • Je verlangt naar een simpeler, liefdevoller en zingevend bestaan in overvloed en ultieme gezondheid zonder ‘regels’, voorwaarden en ‘hoe het hoort’.
 • Je hebt het gevoel dat je veel gelukkiger, gezonder, vrijer en véél meer jezelf kan en mag zijn.
 • Je durft het bijna niet toe te geven,  maar stiekem weet je best dat wanneer jij gaat leven zoals je écht bent je niet alleen zélf veel happier & gezonder wordt, maar ook leuker gezelschap bent en veel meer kan betekenen voor de mensen van wie je houdt en de wereld om je heen.
 • Je voelt dat het de hoogste tijd is om ein-de-lijk voor jezelf te kiezen, je dromen waar te maken en te gaan leven in plaats van overleven.

Maar…dat gedoe met eten houdt je tegen.

 • Je voelt je onzeker over je lijf en bent continu bang dat je aan zult komen.
 • Je laat jouw humeur en eigenwaarde bepalen door het getal op de weegschaal, het aantal calorieën dat je hebt gegeten of de opmerkingen van een ander.
 • Je vraagt je af of de eetbuien, het emotie-eten en de obsessie met eten ooit écht zullen verdwijnen, of dat je er maar mee ‘moet leren leven’.
 • Ondanks het verlangen om het anders te gaan doen, ga je toch elke keer weer compenseren, diëten, extra sporten of ‘op je eten letten’. 
 • En telkens als je dan weer ‘zondigt’ heb je het gevoel dat je faalt, waardoor je maar weer al je krachten verzameld om je met nóg meer discipline en wilskracht aan een (di)eetschema/ sportschema te houden, waar je diep van binnen heel ongelukkig van wordt en waarvan je stiekem ook wel weet dat je het niet vol zal houden.
 • Je verlangt naar vrijheid, maar komt niet los van de ein-de-lo-ze lijst in je hoofd van dingen die je wel en niet ‘mag’ eten en wel en niet ‘moet’ doen (sporten, bewegen, vasten).
 • Je vindt het idee van vrij eten super interessant, maar bent bang dat het niet voor jou zal werken of dat je er héél veel van aan gaat komen. Of je wilt het wel proberen, maar vindt dat je dan éérst nog even wat wil afvallen of een ‘gezond gewicht’ moet hebben voor je begint. Waardoor je vast blijft zitten in je hoofd en de neverending vicieuze dieet-binge cirkel.
 • Je vindt het super lastig om de controle rondom eten écht los te laten en op je intuïtie te vertrouwen, waardoor je jezelf weerhoudt van het (eetbui-)vrije leven van je dromen.

In de 44-daagse help ik je om al die patronen, onzekerheid en illusies over (gezond) eten te doorbreken, zodat jij moeiteloos een (eetbui)VRIJ leven manifesteert. 
En zodat je eindelijk ELKE DAG kunt gaan opvolgen wat er diep vanbinnen borrelt (en dan bedoel ik dus véél meer dan alleen je maag die zin heeft in een lekker taartje ;-)!).

Ben jij bereid om te kiezen voor vertrouwen en...

...alles te vergeten wat je dacht dat waar was over hoe de fysieke werkelijkheid (waaronder jouw lichaam & gezondheid) gecreëerd wordt?
...voorgoed los te laten 'hoe het hoort', wat anderen zeggen, doen of van je verwachten zodat je eindelijk weer kunt voelen wat JIJ eigenlijk wilt?
...een nieuwe werkelijkheid te omarmen waarin eten en LEVEN moeiteloos, leuk en vooral heel lekker mag zijn?
...voor eens en altijd de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk en gezondheid (omdat je weet dat JIJ de enige bent die dit bepaalt!)?
...je bewustzijn te verruimen en je kijk op het leven en jouw rol hierin voorgoed te veranderen?
...vanaf vandaag HELL NO te zeggen tegen eetbuien, zelfafwijzing en controleren, oftewel: angst en ego?
...vanaf vandaag HEAVEN YEAH te zeggen tegen je Ziel voeden & moeiteloos manifesteren?

Wat levert deze training je op?

Vertrouw er maar op dat je wordt geleid.

Ervaringen van anderen...

Ik ben de 44-daagse gaan volgen, omdat ik niet meer door wilde gaan zoals ik altijd deed en er iets moest veranderen. Door de training heb ik veel minder dwanggedachtes, meer zelfcompassie, meer dankbaarheid en liefde voor mijn lijf én ik eet..! Zonder nare gedachtes, zonder overgeven, zonder extreem sporten om te compenseren. Los van eten heb ik door deze course via verschillende stromen geld ontvangen, ik heb onverwachts werk aangeboden gekregen, ik ben meer ontspannen, relaxed en vrolijk en dit heeft zeker ook weerslag in mijn persoonlijke relaties en mijn relaties met vrienden. Voorheen ging ik etentjes/lunches etc uit de weg en was ik daardoor ook af en toe knap eenzaam, nu hoef ik er niet bang meer voor te zijn. Ik raad deze course ABSOLUUT aan, geen twijfel over mogelijk. Het heeft mijn leven en daarmee ook het leven van anderen om mij heen ontzettend positief veranderd. Ik zat compleet vast en zou er letterlijk aan onderdoor gegaan zijn als ik dit niet had veranderd. Ik heb weer zin in het leven!
Vera
De 44-daagse is echt een geweldige course! Zo bijzonder deze reis weer terug naar jezelf en alles wat je hierbij mag doen horen, zien en voelen. En natuurlijk proeven. Ik voel me vriendelijker, rustiger en vrolijker! Mensen zeggen dat ik weer straal. Echt heel dankbaar dat deze course een mix van zoveel is en een goede afwisseling heeft zodat je zelf het alleen maar het hoeft te gaan doen (en niet hoeft te zoeken). Laat het lekker op je af komen en je ziet gewoon hoe magisch mooi het allemaal is. Een aanrader voor iedereen die zichzelf en het mooie leven (weer)wil zien!
Suus
Sinds de 44-daagse ervaar ik minder stress rond eten, ik plan niet meer, voel me niet meer schuldig, heb niet meer het idee dat ik het "goed" moet doen. Ik geniet veel meer van eten. Ik merk echt dat mensen anders op mij reageren, omdat ik zelf ook vrolijker ben en meer zelfvertrouwen heb.
Kim
Sinds de 44-daagse voel ik me vrijer, ik ben meer op mijn gevoel afgegaan in het maken van keuzes, meer gedacht heb ik er zin in? Voelt het nu goed? Ja of nee? En mijn hoofd vaker stil laten zijn. Ik ben dingen gaan doen die ik eigenlijk al langere tijd wilde doen, maar waarvan mijn hoofd zei, dat kan niet, dat hoort niet, dat is raar...Ik voel me niet meer (zo) schuldig als voorheen als ik veel eet, het mag er zijn. Ik wil vrij zijn, vrij zijn in het eten wat ik wil, wanneer ik dat wil, niet wat de samenleving zegt wat hoort of goed voor me is...ik heb er vertrouwen in gekregen dat ík het kan, dat dit de weg is die ik moet gaan, los van wat iedereen er van vindt. Ik raad de 44-daagse zeker aan, het is een echte eye-opener. Ook al denk je, ik weet het allemaal wel, door het zelf te doen en te ervaren komt het het beste binnen.
Ellen
Ik voel me meer verbonden, vol vertrouwen en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Ik ben niet langer alleen. Op een onwijs praktische manier heeft Annika mij geleerd bij mezelf terug te komen en te blijven. Alles kan vanuit rust, vertrouwen en plezier. Er is zoveel overvloed in mijn leven gekomen, in alle vormen die je maar kunt bedenken. Manifesteren is alles behalve spiri-wiri en ik raad iedereen aan de sprong te wagen en zo'n prachtig online programma bij Annika te volgen. Als je het voelt, doe het. Het klopt.
De rest komt vanzelf.
Shirley
Sinds ik de course bij Annika volg denk ik minder na over hoe ik zal gaan eten. Ik controleer minder, ik heb minder angst en eten speelt minder een rol in mijn leven. Ik heb meer een gevoel van ontspanning en vrijheid en vrolijkheid. Ik doe dingen steeds meer uit een gevoel van flow in plaats van forceren en moeten. Heel vaak ga ik naar de cursus terug en voel me instant bevrijd en nieuwsgierig naar het leven! Ik ervaar veel meer ontspanning!
Emma
Ik begin steeds meer los te laten wat 'goed/gezond' en 'slecht/ongezond' voedsel zou zijn. Als ik ergens zin in heb, ga ik het eten. En juist omdat ik alles mag eten, overal en altijd, ben ik nu veel sneller verzadigd. Ik heb inmiddels al een paar weken geen eetbuien meer gehad. Wauw, dat was wel waar ik van had gedroomd, maar ik had niet verwacht dat het ooit zover zou komen.
Marion
Ik heb nog nooit zo mindful en liefdevol gegeten, totaal zorgeloos. 
Dat dit bestaat...dit zou iedereen moeten weten!
E.

Van emotie eten naar je ziel voeden!

44 dagen soulfood

Stap 1: Masterclass 'EetbuiVRIJ eten & leven = a piece of cake!'

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot de replay van de kick-off masterclass waarin je leert hoe simpel vrij eten is en hoe je ervoor zorgt dat angst en schuldgevoelens geen vat meer op jou (en je lichaam) hebben. Ik vertel je alles over het Magische Manifestaarten recept wat je 44 dagen gaat volgen. En je leert wat je nu METEEN kunt doen om jouw frequentie instant te verhogen en moeiteloos eetbuivrij te worden. Stap 1 bestaat dus uit de opname van de masterclass en vormt de basis van de 44 dagen. Vervolgens volg je stap voor stap het Moeiteloos Manifesteren Model©. Elke module duurt een X aantal dagen, zodat je uiteindelijk op 44 dagen uitkomt.

Stap 2: De basis van manifesteren

Na dit smakelijke begin ga je aan de slag met de onmisbare basis van manifesteren, oftewel: de bodem van jouw manifestaart. Het belangrijkste deel, want zonder goede bodem zakt je taart in (oftewel: zonder goede basis kun je niet manifesteren)! Ik deel het recept voor vrij eten & leven wat je 44 dagen lang wilt opvolgen. Dit 'bodemrecept' bestaat uit een dagelijkse routine die al helemaal voor je klaar staat. Het enige wat jij hoeft te doen, is hem uit te voeren! Dit recept zorgt ervoor dat je manifesteert wat je écht wilt (een eetbuiVRIJ leven en álle andere toffe dingen die je maar kunt bedenken!). Oftewel: als je gewoon de stappen van het recept opvolgt, kun je aan het einde een HEERLIJKE eetbuivrije manifestaart uit de oven halen ;-).

Stap 1 van het Moeiteloos Manifesteren Model: Waar honger je écht naar? Oftewel: wat wil je eigenlijk manifesteren?

In deze stap ontdek je waar de eetbuien vandaan komen, ofwel: waar je eigenlijk écht naar hongert, waar je nog niet vrij leeft en waar je dus iets te doen hebt (en wat dat dan is). Ik leer je om écht voorgoed afscheid te nemen van ego en al zijn verlangens, die je weghouden bij wie je echt bent EN die je weghouden bij het manifesteren van álles wat je maar wilt. Het antwoord op deze vraag maakt direct duidelijk wat je mag doen (en laten) zodat eetbuien verdwijnen en wonderen verschijnen (en dat rijmt;-)!).

Stap 2 van het Moeiteloos Manifesteren Model: Doorbreek belemmerende patronen. Oftewel: kies & mix de lekkerste ingrediënten:

In deze stap ga je ervaren dat JIJ écht de enige bent die jouw eigen werkelijkheid creëert, EN hoe fijn dat eigenlijk is. Jij bepaalt hoe jouw leven eruit ziet door wat je denkt, voelt en doet, oftewel: welke ingrediënten jij in in de mix stopt, bepaalt hoe jouw manifestaart eruit ziet & smaakt! Als je een eetbuivrij leven wilt manifesteren, moet je iets anders zeggen, denken en doen dan wat je tot nu toe gedaan hebt. En dat is precies wat je in deze module leert: wat je WEL en NIET meer wilt zeggen, denken & doen (oftewel: in die beslagkom wilt gooien) om de universele wetten voor je te laten werken. En natuurlijk leer je vooral HOE je dat dan écht doet. Niet door je gedachtes simpelweg om te draaien, ze 'weg te denken' of andere trucjes. Die trucjes ken je nu wel (en Ego prikt daar zo doorheen...), dus dat werkt niet om je écht beter te voelen en te manifesteren. Ik leer je precies wat wél echt werkt om je beter te voelen en eindelijk die belemmerende patronen voorgoed te doorbreken. En natuurlijk mag je na het mixen de gardes aflikken ;-).

Stap 3 van het Moeiteloos Manifesteren Model: Afstemmen op een eetbuivrij leven & ultieme gezondheid!

Leer met super simpele en doeltreffende opdrachten om jezelf telkens weer op een hogere frequentie te brengen. Je weet wel, die frequentie waar eetbuien überhaupt niet meer kunnen bestaan. Dát is de frequentie waarop je gaat manifesteren wat je wél wilt (immers: je manifesteert altijd, ook als het niet is wat je wilt). Dát is de frequentie van overvloed op alle gebieden, waaronder welzijn & gezondheid. Jouw gemiddelde frequentie bepaalt of je wel of niet een eetbuivrij leven manifesteert. Oftewel: of je manifestaart heerlijk afgebakken wordt, totaal verbrandt of nooit gaar wordt. Jij zit aan de knoppen en dat ga je in deze module aan den lijve ondervinden!

Stap 4 van het Moeiteloos Manifesteren Model: Het geheim van succesvol manifesteren.

Jaaa en dan staat jouw manifestaart in de oven. Oftewel: je hebt alles gedaan wat je KON doen in de eerste stappen. En dan is het WACHTEN! In deze stap ga je leren wat het grootste GEHEIM is van moeiteloos manifesteren, namelijk: niets DOEN. Ik ga je precies leren hoe je écht geduld kunt uitoefenen en erop kunt vertrouwen dat je manifestatie zal komen, ook al zie je dat nog niet in de fysieke werkelijkheid. Ook als je nog wel af en toe een eetbui hebt, of andere problemen ervaart. Je gaat leren hoe je dan dus NIET meer actief iets gaat DOEN om het probleem op te lossen, maar JUIST dan in de overgave kan stappen. Oftewel: in plaats van na een eetbui in paniek de sportschool in te duiken leer je om je 'mentale FIT-girl' spieren te ontwikkelen en ontdek je hoe je met NIETS doen om 'er' te komen juist een essentiële (!) stap zet om te manifesteren wat je wilt.

Stap 5 van het Moeiteloos Manifesteren Model: PING! Je manifestaart is afgebakken! Oftewel: jouw verlangen heeft zich in fysieke vorm gemanifesteerd. Een eetbuivrij leven.

En dat omdat je alles bent gaan eten wat je wilt. Elke dag weer. Het is écht a piece of cake! In deze stap ga je natuurlijk heerlijk GENIETEN van jouw manifestatie oftewel: die heerlijke manifestaart, maar ook ga je op zoek naar de volgende stap. Want vrij eten is pas het begin. Als je eenmaal aan die vrijheid GEPROEFD hebt, wil je méér. En ook dat mag en kan allemaal! Er liggen nog miljoenen magische manifestaartrecepten op jou te wachten. Om bereid, gebakken en vooral: GEGETEN te worden natuurlijk! In deze module deel ik de essentiële stap om in de manifestatie-modus te blijven, óók na deze 44-daagse. Zodat je écht je vrije droomleven kunt creëren. Jouw missie kan gaan leven. En alles kan manifesteren wat je daarvoor nodig hebt. Wat dacht je van geld voor die toffe opleiding of reis. Of die droomman, droomauto, droomhuis. Alles wat je maar wilt. Na afsluiting van deze course weet je 100% zeker dat manifesteren werkt en écht a piece of cake is. Niet alleen omdat ik het zeg, of omdat het een natuurwet is (klein detail), maar omdat jij de bewijzen ervoor hebt gezien in je eigen leven. Omdat je het lééft. Altijd onder het genot van een heerlijk stukje eetbuivrije manifestaart natuurlijk!

Tell me more!

Manifesteren =
a piece of cake!

In 44 kleine stappen leer je alle ins & outs van manifesteren + hoe je dit zelf direct kunt toepassen om niet alleen een eetbuivrij leven, maar een écht VRIJ leven te manifesteren.

Moeiteloze verandering

Een (eetbui)VRIJ leven bereik je NIET met kracht of discipline. Je leert wat je moet doen, maar vooral moet laten om écht moeiteloos te manifesteren.

Law of attraction, zo werkt ie wél!

De 44-daagse is zo ontworpen dat het niet fout kan gaan! Als je de stappen opvolgt, ga je manifesteren. Punt. Zo makkelijk (en lekker!) was het nog nooit!

Mét slagroom!

Je leert first hand hoe je net als ik met het moeiteloos manifesteren model© afkomt van eetbuien, emotie eten en jojo-en. Terwijl je alles mag eten wat je wilt. Mét slagroom en spikkels. Zónder schuldgevoel.

Evidence based!

Wat je leert in deze course is geen sprookje en het werkt niet alleen voor de lucky few. Het is pure wetenschap en iedereen kan het! Het enige wat je nodig hebt is openstaan & vertrouwen.

Overvloed overal!

De universele wetten werken in op jouw gehele welzijn. Als jij je vibratie verhoogt op één gebied, beïnvloed dat álle levensgebieden! Wees niet verbaasd als je ineens euro's rijker bent na afloop!

Elke dag een stap

44 dagen lang ontvang je elke dag een video/ audio met opdracht. Je gaat dus meteen zelf aan de slag, want niemand anders bakt die taart voor je!

Bonus 1: coaching

Doe je mee, dan krijg je instant toegang tot het Freedom Network met als BONUS een maandelijkse live coaching call in het netwerk t/m juni 2021.

Bonus 2: meditaties

Doe je mee, dan ontvang je tevens mijn volledige meditatie-album met 17 visualisaties over vrij eten, overvloed & manifesteren.

Je ziel heeft Zin!

In een lekker taartje. In vrijheid. In Liefde.

Je voelt dat het zo echt niet meer gaat. Het streven, de ratrace, het controleren.
Het leven vanuit je verstand. Continu bezig zijn om te voldoen.
Op dieet gaan, sporten en op je eten letten omdat het ‘hoort’ of ‘gezond’ is, of omdat anders de angst en paniek je naar de keel vliegen. Niet omdat je dat écht wilt.
Maar ook: Gaan studeren of werken omdat het ‘moet’, niet omdat je dat per se wilt. 
De angst, de schuldgevoelens, het continue vergelijken…
Het je nooit goed genoeg voelen. Het is écht lijden.

Maar dat lijden stopt nu. Punt uit. Je leest dit niet voor niets!
Dit is hoe het universum werkt. Dit is hoe je Ziel tegen je spreekt.
Dit is hoe je elke keer weer zachtjes geleid wordt naar de volgende stap.
Niet door na te denken, maar je hart te volgen. Het lijden stopt zodra je je laat leiden.
Je kunt die keuze alleen maar zelf maken, niet vanuit beredeneren, maar vanuit een hartgedragen VOELEN. Niet je hoofd staat vanaf nu aan het roer van je leven, maar je Ziel.
Jouw werkelijke zelf. En dat hoef je niet te snappen, je hoeft het alleen maar te voelen.
Voel je dat sprankje vanbinnen? Die verwondering, die blije verwachting…?!
Dát is Ziel. Dat is je ware zelf. Dat is wie je altijd al was en waar je nu weer steeds meer van herinnert.
Jouw ware zelf twijfelt nooit. Ze is nooit bang. Ze is pure liefde.
En ze eet elke dag lekkere taartjes ;-)!

Ego zal je altijd proberen van het vrije pad te houden. En dat weet je gelukkig al, anders las je dit niet. Jouw ware zelf heeft je niet voor niets hiernaartoe geleid. 
Niet omdat ik het antwoord heb, maar omdat je voelt dat JIJ het antwoord wél hebt.
En dat dit de weg is om jouw Ziel weer te laten spreken, zodat je háár kunt gaan voeden in plaats van Ego (dat zorgt toch alleen maar voor eetbuien en lijden en dat ken je nu wel). Je kunt niet wachten om te ontdekken wat er zal gebeuren als je vrij gaat eten en daarmee je frequentie verhoogt en de weg vrij maakt voor miljoenen moeiteloze, magische manifestaties. De rest van je leven zal nóóit meer hetzelfde zijn. Het lijden stopt zodra jij de keuze maakt voor Liefde en vertrouwen. Niet omdat het nooit meer pijn zal doen, niet omdat je nooit meer gefrustreerd of boos zal zijn. Maar omdat je weet dat lijden vanaf nu slechts een signaal is dat Ego weer aan het roer staat (of in die beslagkom aan het roeren is). Dat bewustzijn maakt vrij. Net als het besef dat je áltijd geleid wordt. Dat je zelf een keuze hebt. En dat je jouw vrije wil kunt gebruiken om op elk moment te kiezen voor Liefde. Voor Vertrouwen. Voor Overgave. Jouw vrije leven kan vandaag beginnen. Jij kiest de ingrediënten, jij kiest welk recept je volgt.
En jij kiest dus of je binnenkort smult van een HEERLIJKE eetbuivrije manifestaart!

Nog meer ervaringen van anderen...

Ik heb ontzettend veel baat gehad bij Annika's training. Als je er echt voor openstaat, kan het je hele leven veranderen. Annika is ook echt een geweldige coach hierin. Ze ondersteunt je bij het hele proces, deelt veel vanuit haar ervaringen en geeft je de moed om door te gaan. Een mooi mens, met een hart van goud!
Marion
Ik ben zó dankbaar dat ik Annika heb gevonden! Ze verwoordt dingen op een manier dat het bij mij binnenkomt. 
Ik voel me steeds vaker 'zen' als ik eet.
Deelneemster 'Ik eet vrij!'
Ik was de law of attraction al een tijdje aan het volgen en was het een tijdje weer kwijtgeraakt, maar ik ben ZO BLIJ dat ik Annika's cursussen heb, want nu heb ik het weer gevonden. Ik weet hoeveel ik heb geworsteld met het leven en hoe dat was, helemaal verlamd zijn door de angst en denken en nu merk ik hoeveel meer het stroomt. Wauw!
Deelneemster 'De Speurtocht'
Waarom leren van mij?
 • Ik weet waar ik over praat. Ik weet wat een lijdensweg het is om mee te doen in de ratrace van alsmaar beter, perfecter en sneller. En hoe machteloos en waardeloos je je voelt als je zó hard je best doet, alles al geprobeerd hebt en niets lukt. Of dat het wel aardig schijnt te lukken ‘aan de buitenkant’, maar ondertussen voel je je vanbinnen súperslecht. En ik weet óók hoe bevrijdend het is om écht te vertrouwen. Ik leer je hoe ik mijn zelfhelende vermogen herstelde en zo genas van anorexia, boulimia, depressie en zelfbeschadiging. Ik ben nu al jaren volledig eetbui- en medicijnvrij! En ik ben het levende voorbeeld dat je écht kunt eten wat je maar wilt en júist dan ultiem gezond wordt. Als je snapt hoe manifesteren werkt, kun je het leven creëren dat je wilt!
 • Ik ben cum laude afgestudeerd als orthopedagoog en combineer die wetenschappelijke achtergrond met de metafysische kennis over de universele wetten. Ik laat je zien dat het geen magie is, maar pure wetenschap met harde, fysieke bewijzen!
 • Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige, maar weet wat ik doe om jou écht verder te brengen. Ik ben opgeleid tot Vrij Eten Coach en Transformatiecoach en heb diverse cursussen gevolgd over de universele wetten.
 • Ik lééf het moeiteloos manifesteren model. Toen ik het ‘geheim’ snapte, maakte dit de weg vrij voor ZO veel wonderen, dat ik mezelf soms even moet knijpen. Niet lang nadat ik vrij ging eten trouwde ik de liefde van mijn leven, creëerde een snel groeiende bussiness en manifesteerde twee kinderen in twee jaar tijd.  Dus, ik kan je als geen ander leren dat geloven in een NIEUWE waarheid loont. Verwacht wonderen. Geloof in jezelf. En ga het DOEN!
 • Ik ben écht en onvoorwaardelijk eerlijk. Volg je de e-course dan krijg je mij zoals ik ben, zonder opsmuk. Geen perfecte plaatjes die je alleen maar onzeker maken, maar ook geen sugarcoating. Ik zeg waar het op staat en ga niet mee in alle excuses van jouw ego, want daarmee help ik je niet verder. En ik deel ondertussen eerlijk over mijn eigen onderonsjes met ego. Want hoeveel magische manifestaarten ik al heb gebakken, óók ik val nog regelmatig voor de sneaky valstrikken van Ego. En juist dát is VOER geweest voor deze nieuwe course! Ik heb duizend manifestaartrecepten uitgeprobeerd, waarvan 999 taarten volledig mislukten. Omdat Ego aan de knoppen zat. Maar die ene, die pure Liefdestaart, die lukte wel. En gelukkig heb ik het recept opgeschreven. Dát is het recept wat ik deel in het Moeiteloos Manifesteren Model©. Zodat jij alleen maar de stappen hoeft op te volgen. It’s a piece of cake! 

Deze training is
voor jou als je...

Deze training is NIET voor jou als je...

Ready to say YES?

Word een manifestaarten meesterbakker!

Deze training PLUS ál mijn trainingen die ik ooit maakte rondom vrij eten bestel je nu op basis van minimale donatie:

Veelgestelde vragen

Hier is maar één antwoord mogelijk: ALLES! Heb je wel eens geprobeerd om écht vrij te eten? Om je ziel te voeden ipv ego en de universele wetten voor je te laten werken op dit gebied? Precies. En daarom gaat dit dus wél werken. En dit durf ik echt met 100% zekerheid te zeggen. De universele wetten zijn namelijk precies dat: natuurwetten die áltijd werken. Dat heb je zelf in je hele leven so far óók al aan den lijve ondervonden. Want diezelfde wetten hebben gemaakt dat het tot nu toe niet lukte. Vanaf nu kun je ze vóór je laten werken! Wat ik je geef zijn de tools en het vertrouwen dat je écht kunt bereiken wat je maar wilt, als je snapt hoe manifesteren werkt. Omdat ik als geen ander weet dat als je dat gaat doen en het jezelf écht toestaat, jouw eetpatroon en lijf (en by the way je hele leven!) volledig in balans komt. Ik werk niet met eetlijsten, recepten, we doen niet aan calorieën tellen of wegen (hell no!). Je gaat alles anders doen dan je ooit hebt gedaan. Omdat dát nodig is om te krijgen wat je tot nu toe niet kreeg. 

Het mmmodel is zo opgebouwd dat wanneer je stappen daadwerkelijk implementeert resultaat moet (!) behalen. Het is een kosmische natuurwet, net zo wetmatig als de wet van de zwaartekracht. Als je geen resultaat behaalt, ligt dit niet aan het model, maar mag je nog wat innerlijk werk doen. Klinkt frustrerend? Think again! Ja, vrij eten en leven is soms confronterend. Maar blijven strugglen en vanuit angst leven is pas ECHT frustrerend. Uiteindelijk is het ZO bevrijdend, omdat jij echt de enige bent die iets te zeggen heeft over hoe jouw fysieke werkelijkheid eruit ziet. Niet je familie, niet je verleden, niet de overheid en niet je genen.
Verruim je je bewustzijn en verhoog je je frequentie, dan gaat jouw werkelijkheid shiften. En dan kun je dus niet alleen eten wat je wilt en heerlijk snoepen van al die manifestaarten, maar ga je ECHT je droomleven creëeren (en als dat er nog niet is, heb JIJ dat in de hand!). Whiiiieeeehoe!  

We zijn hard op weg naar een prachtige nieuwe werkelijkheid waarin geld een totaal andere betekenis zal hebben dan we gewend zijn. Dit is een tussenstap, totdat we zó wezenrijk verbonden zijn dat we een energetische uitwisseling van liefde kunnen doen. Tot die tijd en tot we met die liefde ons brood kunnen kopen, bied ik je graag de gelegenheid om zelf te kiezen hoeveel je betaalt. De hoeveelheid maakt niets uit voor de kwaliteit van de content die je ontvangt. Het ‘voor wat hoort wat’ schuld-schaarste systeem is nu júist waar we bij aan het wegbewegen zijn, op weg naar een nieuwe werkelijkheid. Wil je na afloop nog een ‘top up’ sturen, dan kan dat altijd via ‘donaties’ in het menu op mijn website.

Een manifestaart is een lekker taartje! En niet zomaar een taartje. Het is de suikerzoete metafoor voor de manifestatie van jouw verlangen in de fysieke werkelijkheid. Waar je onbeperkt van mag eten natuurlijk (sterker nog, ook de gardes mag je onbeschaamd aflikken!)! Alle stappen van het Mmmodel volg je alsof je een taart bakt. Deze metafoor maakt het niet alleen een stuk leuker en lekkerder,  maar zorgt er óók voor dat je onderbewuste automatisch aangaat en je niet blijft hangen in rationele theorieën over hoe gezond vrij eten  zou zijn en hoe de law of attraction wel of niet zou werken. Een taart bakken is simpel, leuk, lekker en je hoeft alleen maar het recept op te volgen!  Jouw manifestaart afbakken (oftewel: manifesteren) is dus écht letterlijk en figuurlijk ‘a piece of cake’! 

Ga uit van minstens 30-45 minuten per dag om de content te bekijken/ beluisteren en de opdrachten te maken. De masterclasses/ Q&A’s niet meegerekend. Denk je nu ‘daar heb ik helemaal geen tijd voor?’ Prima, even goede vrienden. Maar hoe cool is het dat je met een half uur per dag jouw leven volledig kunt transformeren? Je kunt hier écht tijd voor vrij maken als je dat wilt (zelfs als fulltime mamma van 2 kids onder de 2 lukt het mij, dus jou ook ;-)). En bovendien heb je levenslange toegang, dus voel absoluut geen druk als je een dagje mist. Je haalt het gewoon op jouw tempo weer in.

Je volgt de e-course zelfstandig vanuit je eigen huis (of balkon, of tent, of opblaasflamingo), maar je bent zeker niet alleen! Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot het besloten Freedom Network (niet op Facebook). Hier kun je delen en helen met gelijkgestemde vrouwen, zowel voor als na de training. Je hebt tot juni 2021 toegang tot een maandelijkse LIVE masterclass/ coachingscall in het netwerk waar ik al jouw vragen kan beantwoorden. Je blijft dus ook na de course lid van The Freedom Network! Bovendien kun je daar ook alle eerdere masterclasses en lives terugkijken vanaf eind 2019.
Een hele berg soulfood en super waardevol dus!

Jazeker, noooo worries! Je houdt for life toegang tot al het materiaal, inclusief de opnames van de lives. Voor als je na een tijdje weer eens met je handen in het haar in jouw spreekwoordelijke keuken staat en een manifestaart wil bakken en niet precies meer weet wat er in het recept stond ;-).

Je behoudt for life toegang tot al dit lekkers!

Als je geen eetbuien hebt, maar wel een obsessie met eten en gewicht en je verlangt naar meer vrijheid en vrij eten, dan: JA! Zeker als je merkt dat je op de één of andere manier naar dit programma toegetrokken wordt. Of je nu junkt op véél eten of op niet eten, de verslaving is hetzelfde. En de oplossing óók. Als jij bereid bent om met volle commitment gewoon lekker dat taartje te gaan en blijven eten, door de angst heen te bijten en te ontdekken hoe je jouw droomleven kunt manifesteren, starting today, dan ga je héél veel uit de course halen en zal het life changing zijn. Heb je die bereidheid niet en blijf je toch liever toegeven aan angst en controle, dan heeft het geen zin om je in te schrijven. Alles begint en eindigt met jouw bereidheid om er vól voor te gaan en het leven te creëeren dat je wilt. Met heel veel stukjes manifestaart als tussendoortje natuurlijk ;-).

Nee, zeker niet. Verschillende vrouwen hebben na het LoA-dieet de 44-daagse gevolgd en zijn daar heel blij mee. Het 33 dagen LOA-dieet is een 4-weekse training, niet een dagelijkse stap-voor-stap training. Hierin deel ik de basis van de law of attraction, de wetten van energie en manifesteren en hoe je dit kunt inzetten tijdens, voor en na het eten om moeiteloos je ideale gewicht te bereiken. Als je die basis al in the pocket hebt, pluk je daar tijdens de 44-daagse zonder twijfel de vruchten van, omdat je al hoger bewust bent en op een hogere frequentie zit. Maar ook als je deze training (nog) niet hebt gedaan, ga je álles uit de 44daagse kunnen halen! De 44daagse is een compleet op zichzelf staande course. Natuurlijk vind je in beide trainingen die basis van manifesteren terug. Bepaalde elementen horen gewoonweg bij manifesteren en zullen dus altijd terugkomen. De 44-daagse is ontstaan na het creëren van het loa-dieet en nadat ik zelf ook weer een MEGA shift in mijn bewustzijn heb gemaakt. Hieruit is het Moeiteloos Manifesteren Model ontstaan wat ik alleen in de 44-daagse deel en voorlopig nergens anders. In deze course ga ik niet meer eindeloos uitleggen en bewijzen hoe en waarom vrij eten & de universele wetten werken, maar ga je het gewoon stap voor stap DOEN zodat je het direct zelf kunt ervaren.

Dat hangt ervan af. Sta je open voor nieuwe inzichten en een nieuwe waarheid, dan zeker WEL! In de e-course maak ik gebruik van verschillende technieken en termen die sommige mensen ‘zweverig’ vinden zoals meditatie, bewustzijn, frequenties verhogen, Ziel en Liefde. Hiervoor hoef je niets te kunnen of te weten (juist niet!), het enige wat nodig is van jouw kant is openstaan en vertrouwen. Omdat het niet iets nieuws is wat je gaat leren, maar eerder iets wat je allang weet, alleen bent vergeten. Ben je daar totaal niet in geïnteresseerd en sta je er ook niet voor open, dan is deze e-course niks voor jou. Sta je open voor spiritualiteit en ben je er klaar voor om jezelf weer te verbinden met de heelheid in jou? Dan ben je hier op de juiste plek!

Het enige wat je nodig hebt is openstaan, vertrouwen en ZIN om ervoor te gaan! Verder is het handig om een laptop/ tablet/ mobiel met een werkende internetverbinding en een notitieboekje met pen bij de hand te hebben. Oja EN natuurlijk een lekker stukje taart voor bij de thee. That’s it;-). 

Sofiana.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches