Moneyfesteren 3-daagse - Sofiana.nl

Moeiteloos

Gratis 3-daagse training

Moeiteloos
Moneyfesteren

3-daagse GRATIS online training 

Direct aanmelden

In deze FR€€dom training ontdek je:

  • Hoe je voorgoed af komt van stress rondom geld, en hoe je voor altijd kunt vertrouwen op overvloed.
  • Hoe je méér overvloed manifesteert door MINDER te doen en MINDER hard te werken.
  • Wat geld werkelijk is en hoe dát inzicht je leven instant lichter en je zakken instant gevulder maakt!
  • Wat de enige échte reden is dat je stress hebt over geld en geldtekort ervaart en waarom de oplossing dus super simpel is.
  • De grootste fouten die vaak wordt gemaakt bij MONEYfesteren, zodat jij die niet meer hoeft te maken.
  • Hoe je héél simpel jouw onderbewuste kunt herprogrammeren, zodat je een magneet wordt voor overvloed.
  • Hoe je met de 5 stappen van het Moeiteloos Manifesteren Model binnen no time een leven in overvloed creëert. Klinkende knaken coming your way!

Mon€yfesteren = a piece of cake!

Mmmeld je hier aan!

Drie dagen lang een video + praktische opdracht

Hello Fr€€dom!

Op dag 1 ontdek je alles wat je moet weten over de Law of Attraction en geld. Je ontdekt wat geld werkelijk is, waarom geld nu niet bij jou wil zijn (!) EN hoe je dat instant shift. Ook vertel ik je waarom financiële vrijheid NIETS te maken heeft met het getal op je bankrekening en waarmee WEL.

Cirkel van Overvloed

Op dag 2 ontdek je wat de 'schuld-schaarste' cirkel is en hoe je daar met de snelheid van het licht UIT kunt breken om voorgoed in de vicieuze Overvloed cirkel te stappen. Ik leer je hoe je supersimpel je onderbewuste kunt herprogrammeren zodat je moeiteloos gaat moneyfesteren!

Mmmoeiteloos!

Op dag 3 ontdek je de 2 grootste blokkades die jou tegenhouden om geld te creëren EN hoe je die doorbreekt. Moneyfesteren is écht a piece of cake en ik geef je deze dag het recept! Je leert hoe je met de 5 stappen van het Moeiteloos Manifesteren Model moeiteloos een leven in overvloed creëert!

Reacties op eerdere trainingen:

Ik heb door Annika's training echt een heleboel gemanifesteerd. Ineens een traktatie op een duur etentje, een meevaller bij de zorgverzekering waardoor ik geld terug kreeg. Maar ook een toffe camping plek waar ik per toeval bij uitkwam met prachtig uitzicht, bepaalde positieve contacten met vriendinnen. En nog veel meer!
Suus
Er is zoveel overvloed in mijn leven gekomen, in alle vormen die je maar kunt bedenken. Manifesteren en de Law of Attraction is alles behalve spiri-wiri. Als je het voelt, doe het. Het klopt. De rest komt vanzelf.
Shirley

Yes, ik doe mee!

Koekjes!

Om jouw bezoek aan mijn website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen